Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Pogány

€ 187.500
Referentienummer: 1089
Voeg toe aan favorieten
687

Beschrijving

Ruime gezinswoning nabij Pécs!

Centraal gelegen nabij de prachtige winkelstad Pécs ligt het middelgrote dorp Pogány waar nog diverse voorzieningen aanwezig zijn zoals buurtwinkels, een apotheek, een arts, wat eet- en drinkgelegenheden, sportvelden, een basisschool en een postkantoor. Men is binnen 15 minuten (12 km) in Pécs waar men naar hartenlust kan winkelen en waar men alle voorzieningen kan vinden. De infrastructuur en het openbaar vervoer van en naar Pogány is goed. De omgeving is met veel natuur en wijngebieden omgeven en ideaal voor mensen die rust, ruimte en natuur zoeken. Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden en vergeet de diverse kleine meertjes niet. Pogány is een echte groeigemeente want het aantal inwoners stijgt jaar op jaar. Door deze positieve ontwikkelingen is Pogány wel een van de duurdere regio’s, maar daardoor wel een goede investering!

Deze ruime familiewoning is gebouwd in 1993 door de huidige eigenaar en deze heeft de woning vanaf 1993 steeds verbeterd en aangepast. Met een woonoppervlak van 240 m2 zeer ruim en dit woonoppervlak is verdeeld over 3 verdiepingen. De ligging van de woning is ideaal want ligt bijna aan het einde van de straat waardoor er bijna geen auto’s komen en de speeltuin  ligt op 200 meter dus ook ideaal met kinderen.

Kelder:

  • Een stookruimte, 2 opslagruimtes

Begane grond:

  • Een garage, een hal, een keuken, een bijkeuken, een eetkamer, een woonkamer met openslaande deuren naar het terras, een slaapkamer en een badkamer met toilet.

1e verdieping:

  • Een woonkamer, 4 slaapkamers en een badkamer met toilet.

Door de indeling van de woning is het naast een echt familiehuis ook zeer geschikt als meer gezinnen bewoning. De mooie en geheel omheinde tuin van 1000 m2 is groot genoeg.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ook hier weer:  Locatie, locatie en locatie!!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 69026
Prijs: € 187.500
Woonoppervlakte: 240 m2
Perceeloppervlakte: 1,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Referentienummer: 1089
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Balkon
Bijgebouwen
Centrale verwarming
Elektra
Garage
Gas verwarming
Internet mogelijk
Kelder
Opslag
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties