Over ons

De Gege Groep Kft is opgericht in 2003 door Robert Kemkers en Gabor Genzler. De Gege Groep is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een samenwerkingsverband tussen (zelfstandig) makelaars, taxateurs, notarissen, advocaten en servicemedewerkers. Wij werken samen met diverse kantoren verspreid over het land, waardoor wij in alle regio’s over een gevarieerd aanbod en specialistische kennis beschikken.

Robert Kemkers

Robert is bestuurskundige, planoloog, makelaar en jurist in één. Hij is de spin in het web van de Gege Groep en heeft het alle dagen druk. Klanten bijstaan en adviseren is zijn passie waar u zuinig op moet zijn. Robert is getrouwd met Andrea Kemkers en heeft twee zoons. Hij woont sinds 25 jaar in Hongarije en spreekt de Hongaarse  taal vloeiend evenals Engels en Duits.

Gábor Genzler

Gabor Genzler is advocaat en jurist in Hongarije, medeoprichter van de Gege Groep  en Roberts rechter hand. Gabor verzorgt de gehele notariële afhandeling van de aan- of verkoop van uw woning tot achter de komma nauwkeurig. Gabors passie….. 

Hongarijehuis en Thuis-in-Hongarije-makelaardij hebben de afgelopen jaren hun krachten gebundeld. Er is een intensieve en succesvolle samenwerkingsformule ontstaan waardoor wij onze klanten op alle vlakken, makelaardij, juridisch en fiscaal advies en bedrijfsmatig advies van dienst kunnen zijn, zodat u zich in korte tijd in uw eigen woning in Hongarije, thuis zal kunt voelen.

Sivert Arends (makelaardij & algemeen advies)

Sivert is een geboren verkoper/ondernemer die geen blad voor de mond neemt: Hij helpt je te stoppen met dromen en zet mensen graag met beide benen op de grond. Hierdoor is hij als geen ander in staat om je te helpen bij het kopen of verkopen van een huis. Oók als het beter is om nog geen huis te kopen of andere zaken eerst goed te regelen. Hiermee voorkomt hij teleurstelling.  Sivert is getrouwd met Sandra en woont sinds ….met zijn gezin in Hongarije. Zijn kinderen Sanne en Remco hebben beidde gestudeerd in Pecs. 

Sanne Arends 

Sanne heeft haar opleiding tot makelaar in Hongarije gevolgd. Naast het makelaarswerk houdt zij zich bezig met de dienstverlening/administratie rondom alle zaken die komen kijken bij  emi- en immigratie zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een registratie- en adreskaart (lacím), het overschrijven een auto op Hongaars kenteken, aanmelding bij ziekenfonds en andere voorkomende zaken die geregeld moeten worden.

Daarnaast bestaat het team van de Gege Groep uit een aantal zelfstandige makelaars, tussenpersonen en service medewerkers. Ieder met zijn eigen specifieke kennis en ervaring.

Andrea Kemkers

Andrea is de vrouw van Robert en zorgt thuis voor haar moeder en twee zoons. Daarnaast treed zij op als rustpunt in het gezin Kemkers.  Ook treedt zij op als gevolmatigde bij het tekenenen van contracten en bij vertaal- en tolkwerkzaamheden. 

Julijana Kubik

Julijana is Hongaarse en woont in Servië. Julijana bereidt alle contracten voor en houdt ons klantvolgsysteem op orde. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het huizenaanbod op ‘Thuis in Servië’.

Remco Arends

Remco is onze digitale steun en toeverlaat: Alle digitale systemen en databases voor onze websites worden door hem gebouwd en beheerd…..

Robert Boli

Robert Boli is zelfstandig makelaar. Hij spreekt goed engels , vandaar dat u ook hem wel eens zou kunnen treffen tijdens een bezichtiging van een van onze huizen. Robert Boli plaatst al ons aanbod op de “Hongaarse Funda”  Ingatlan.com 

Gerard Weemhoff

Gerard leeft samen met zijn partner Minka van Santen ‘off-grid’ op de Hongaarse Puszta sinds 2019. Off-grid betekent dat de huizen niet aangesloten zijn op de openbare nutsvoorzieningen. Zij runnen samen een zelfvoorzienende boerderij  (Tanya/Homestead) in Zsana, Zuid-Oost Hongarije en bieden mensen die ook ‘offgrid’ willen leven, wonen en werken in Hongarije  te komen proefwonen/meewerken in een van hun boerderijen. 

Binnen de Gege Groep is Gerard  verantwoordelijk voor de beantwoording van alle mails die u stuurt naar deze website en onderhoudt hij direct contact met u als klant en verwijst hij zo nodig door. Daarnaast is Gerard verantwoordelijk voor het aanbod en verkoop van woningen en (offgrid) boerderijen op de Hongaars Puszta (Bacs Kiskun, Csongrád en Pest) en verzorgt hij de websites inhoudelijk.

Vergelijk woningen

Vergelijken