Uw zoekresultaten

Over ons

De GeGe Groep: hét adres voor vastgoed en advies in Hongarije!

De GeGe Groep biedt juridisch, fiscaal, bedrijfs- én onroerend goedadvies over Hongarije in (o.a.) het Nederlands; bij ons vindt u dit alles onder één dak, bij een officieel geregistreerd kantoor.

Wij zijn er als samenwerkingsverband trots op met ruim 16 jaar ervaring op de internationale markt reeds jaren het grootste aanbod aan Hongaars vastgoed in de Benelux te kunnen aanbieden, waaronder (vakantie)huizen, (woon)boerijen, villa’s, vakantieparken, ontwikkelingsprojecten, wijnhuisjes, (bouw)kavels en commercieel vastgoed; zowel te koop als te huur. Zoals velen vóór u, zult wellicht ook u versteld staan van de haast onvoorstelbaar lage prijzen en hoge prijs-kwaliteitsverhoudingen voor onroerend goed in dit dynamisch ontwikkelende land in
Centraal-Europa, inmiddels alweer 15 jaar lid van de Europese Unie.

Onze thuismarkten zijn het sub-Mediterrane Zuidwest-Hongarije en het Balatonmeer, maar ook in andere regio’s en in en rond Boedapest hebben wij aanbod en kunnen wij bemiddelen, zowel als aankoop- als verkoopmakelaar; tevens zijn wij beschikbaar als erkend taxateur o.g. Wij werken samen met diverse kantoren verspreid over het land, waardoor wij niet alleen in alle regio’s over een gevarieerd aanbod, maar ook over specialistische kennis beschikken.

Voorts begeleiden wij het gehele proces van immigratie en kunnen wij binnen geheel Hongarije van dienst zijn bij het oprichten van een bedrijf, afhandelen van erfenissen, opmaken van testamenten en het voeren van juridische procedures.Wij bieden ondermeer voor de aankoop van een woning en de stappen die komen kijken bij emigratie complete paketten aan tegen heldere, vooraf afgesproken en zeer zeker concurrerende tarieven; deze zijn ook beschikbaar voor wie niet bij ons heeft gekocht. Al onze medewerkers spreken naast Hongaars ook Nederlands en/of Duits of Engels.

Laat u positief verrassen en voel u spoedig „Thuis in Hongarije”!

S.J.M.H. (Sivert) Arends – makelaardij & algemeen advies
mw. E. (Erica) van Ettekoven-Spaans – administratie & servicemedewerker
dr. G. (Gábor) Genzler – advocatuur & makelaardij
mw. A. (Andrea) Kemkers-Gulyás – tolk en vertalingen & servicemedewerker
mr.drs. R.H.C. (Robert) Kemkers – juridisch en fiscaal advies & makelaardij en taxaties

  • Contact

    H-7831 Pellérd, Szabadság utca 44.

    +36302323702

    info@hongarijehuis.nl

  • Geavanceerd zoeken

    € 1 tot € 250.000

Vergelijk Advertenties