Makelaar en taxaties og

Wij zijn er als samenwerkingsverband trots op met ruim 20 jaar ervaring op de internationale markt reeds jaren het grootste aanbod aan Hongaars vastgoed in de Benelux te kunnen aanbieden, waaronder (vakantie)huizen, (woon)boerijen, villa’s, vakantieparken, ontwikkelingsprojecten, wijnhuisjes, (bouw)kavels en commercieel vastgoed; zowel te koop als te huur. Zoals velen vóór u, zult wellicht ook u versteld staan van de haast onvoorstelbaar lage prijzen en hoge prijs-kwaliteitsverhoudingen voor onroerend goed in dit dynamisch ontwikkelende land in Centraal-Europa. Hongarije is inmiddels sinds 1 mei 2004 lid van de Europese Unie.

Als erkend makelaarskantoor in Hongarije hebben wij een wettelijke zorgplicht en  helpen wij u graag bij de verschillende stappen die komen kijken bij de aan- of verkoop van een woning:

  • Wij staan u graag bij in het zoekproces naar een voor u geschikte woning. Op onze websites maken wij onderscheid tussen verschillende soorten objecten (bijvoorbeeld: vakantiehuis, wijnhuisje, familiehuis of een boerderij).
  • Er is een belangrijk verschil in de aankoop van een object binnen de bebouwde kom en daarbuiten alsmede hoeveel land u  mag aankopen. Wij zijn goed op de hoogte van de (on-) mogelijkheden en adviseren u graag hierbij. Elders op deze website, onder ‘belangrijk voor de koper’ vindt u meer informatie over de zogenaamde ‘lange aankoop procedure’ bij de aankoop van een boerderij buiten de bebouwde kom.
  • Anders dan in Nederland vertegenwoordigen wij zowel de verkopende als de kopende partij: Het kopen van een woning in Hongarije is een samenspel tussen de verschillende partijen.
  • Voor woningen in ons eigen bestand zijn wij de directe contactpersoon in de onderhandelingen. Staat het huis bij een andere makelaar te koop dan kunnen wij fungeren als aankoopmakelaar.
  • Zodra er overeenstemming is over de aankoop van de woning tegen de overeengekomen prijs maken wij tweetalige contracten op in de taal van kopende en verkopende partij. 
  • Met betrekking tot de waarde van de woning kunnen wij u adviseren over de reële waarde van de woning. Of u nu gaat aankopen of verkopen, in beidde gevallen is het belangrijk om een waardebepaling of taxatie uit te voeren, zodat u niet teveel betaald of vraagt voor een woning.

Vergelijk woningen

Vergelijken