Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Potony

€ 43.500
Voeg toe aan favorieten
886
Euro

Beschrijving

Gerenoveerde woning in een leuk klein dorp!

In het zuiden van Somogy ligt het kleine dorp Potony. Er zijn nog minimale voorzieningen aanwezig maar  Szigetvár en Sellye liggen op korte afstand ( ongeveer 15 minuten) De omgeving is vlak en er is veel ruimte. Heerlijk voor mensen die rust en ruimte zoeken. De bereikbaarheid va en naar het dorp is goed. Het is een regio waar veel Nederlander en Belgen permanent/semi-permanent wonen of er gewoon een vakantiehuis hebben.

In het gezellig dorp Potony op de grens met Kroatië aan de Dráva rivier is deze  rustiek gerenoveerde woonboerderij gelegen op ruim 5000 m2 eigen grond . Gezien de breedte en diepte van het perceel en het vrije uitzicht en ligging aan de rand van het Nationaal Park Donau-Dráva is het object zeker ook geschikt voor toeristische doeleinden, zoals bijvoorbeeld een (mini-)camping, of voor het houden van dieren. Het voorzien in eigen voedsel d.m.v. een moestuin, boom- en wijngaard is gezien de oppervlakte ook goed mogelijk. Ongeveer 1000 m2 is omheind!

De woning, gerenoveerd in de jaren 2019-2022,  heeft een woonoppervlakte van ongeveer 100 m2 en er is een hal met 2 in/uitgangen, woonkamer, 2 slaapkamers, keuken/eetkamer en een badkamer met toilet. Aan de achterzijde is er een best ruim overdekt terras met een mooi uitzicht. De woning is in goede en direct bewoonbare staat. De woning is ook aan de buitenkant geïsoleerd maar moet nog worden afgestuct.

Het geheel staat op een ruim perceel van 5449 m2 en uiteraard ontbreken de fruitbomen ook niet.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels maar verwarmen via paneelverwarming is ook goed mogelijk. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Postcode: 7977
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 72238
Prijs: € 43.500
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 5,449 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Achtertuin
Elektra
Gedeeltelijk gerenoveerd
Houtkachel
internet
Omheinde tuin
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties