Beschrijving

 

Voormalige zeer ruime pastorie ‘

Gelegen in een mooie en heuvelachtige en met veel natuur omgeven omgeving ligt het kleine dorp Nagyvejke. Er zijn nig wat minimale voorzieningen voorhanden maar de leuke en welvarende stad Bonyhád is in een kleine 15 minuten te bereiken. In Bonyhád zijn alle voorzieningen aanwezig zoals winkels, supermarkten, huisartsen, apotheek , scholen en uiteraard veel eet en drinkgelegenheden. De bereikbaarheid van en naar Nagyvejke is landelijk maar wel goed.

Het gaat hier toch wel om een uniek object namelijk een voormalige pastorie, geheel vrij gelegen en met een prachtig panoramisch uitzicht. De huidige eigenaren hebben deze pastorie ruim 20 jaar geleden gekocht en is gedeeltelijk gerenoveerd maar wel passend bij de sfeer. Sober en eenvoudig. Er is wel nog wat werk te doen maar het grote werk is inmiddels gedaan. De grote ruimtes met de hele hoge plafonds zorgen voor een nog meer ruimtelijk gevoel. Groot, groot en groot is wel op zijn plaats…..namelijk het woonoppervlak is maar liefst ongeveer 400 m2!

Er is een lange en ruime corridor met aangrenzend 6 eveneens ruime kamers met hoge plafonds, keuken, opslag en 2 badkamers en een toilet. Om een indruk te geven van de omvang…..de woning is 23 meter lang en 11 meter breed…..

De 1e verdieping is één ruime open ruimte van ook ongeveer 200 m2 met een 3e badkamer. Deze ruimte is naar eigen wens in te delen of op te splitsen in meerdere separate kamers. 

De woning is opgetrokken uit gemengd materiaal ( klei en leem ) en heeft zeer dikke muren van minimaal 60 cm dus met de isolatie zit het wel goed. Het geheel staat op een zeer ruim en vrij perceel van 7635 m2 en uiteraard ontbreken de ruime praktische bijgebouwen niet waaronder een stal van ongeveer 75 m2.  Separaat op het perceel is er ook nog een wijnhuis met wijnkelder.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren, houtkachels en paneelverwarming. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Echt een uniek object met ongelofelijk veel mogelijkheden om te wonen, werken en zelfs voor de vakantieverhuur. 

 

Prijs : €  169.500,- Kosten Koper.

 

Nagyvejke is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Nagyvejke telt 147 inwoners (2023).

Details

Adres

  • Stad Nagyvejke
  • Provincie Tolna
  • Gebied Dorp

Contactgegevens

GeGe Makelaardij
  • GeGe Makelaardij

Meer Informatie over deze woning

Vergelijkbare woningen

Vergelijk woningen

Vergelijken
GeGe Makelaardij
  • GeGe Makelaardij