Nagykörös

 • €‎185,000
Uitgelicht Te Koop
Pest, Nagykőrös
Uitgelicht Te Koop
Nagykörös
Pest, Nagykőrös
 • €‎185,000

Beschrijving

Gerenoveerde tanya met gastenverblijf!

In het buitengebied van de stad Nagykörös ligt geheel vrij gelegen deze tanya. Vanaf de geasfalteerde weg is het ongeveer 200 meter via een een redelijk begaanbaar zandpad naar de tanya. Kenmerkend voor deze omgeving is de uitgestrekte vlakte……ruimte, ruimte en nog een ruimte! Men waant zich niet alleen maar men is ook echt in de ” middle of nowhere ” maar in ongeveer 10-15 minuten per auto komt men weer in de bewoonbare wereld en is men in de leuke stad Nagykörös waar men alle voorzieningen nog voorhanden heeft. Ziekenhuis, school, winkels, eet en drinkgelegenheden, postkantoor, bank, huisarts, apotheek en ga zo maar door. Een avontuurlijke instelling is wel handig en dat geldt ook voor het hebben van een 4×4 om van en naar de Tanya te komen…..maar rust, ruimte, vrijheid is wel gegarandeerd!

 

Deze in zeer goede staat verkerende tanya ligt prachtig vrij gelegen en men kan hier maximaal genieten van de rust, ruimte, natuur en privacy. Voorzien van al het moderne comfort en direct bewoonbaar. Via een elektrische poort komt men op het grote en geheel omheinde perceel van 7750 m2.  Op het grondstuk staat een tanya, gastenverblijf, garage en uiteraard ontbreekt een mooi zwembad ook niet.

Tanya: ongeveer 132 m2

 • woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer met toilet en een bergruimte.
 • via een glazen vouwwand komt men op het ruime en overdekte terras waar men gedurende het gehele jaar kan genieten. Als verwarming is hier een elektrische straler en als voor de verkoeling zijn er ventilatoren.

Gastenverblijf : ongeveer 48 m2

 • woon/slaapkamer, badkamer met toilet.
 • overdekt terras

Garage : ongeveer 45 m2 met overdekt terras.

 • ruimte om de auto te plaatsen, afgesloten en vorstvrije ruimte waar de zuiveringsinstallatie staat.

Electra en water ( via een eigen bron ) is aanwezig en de afwatering loopt via 2 septic tanks. Als verwarming is er gedeeltelijke vloerverwarming, paneel verwarming, pallet kachel, airco. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk en aanwezig.

Toch wel een uniek en vrij gelegen object wat in een zeer goede en direct bewoonbare staat is.

LET OP : dit object valt onder de lange aankoopprocedure :https://thuis-in-hongarije-makelaardij.nl/aankoop-procedure-tanyas-buitengebied-wijngebieden/

 

Prijs : € 185.000,- Kosten Koper.

 

De stad Nagykőrös ligt in Hongarije, in het Pestcomitaat, halverwege de steden Cegléd, 16 km noordelijk en Kecskemét, 16 km zuidelijk gelegen. Het had in 2021 ruim 23.000 inwoners en is een klein regionaal centrum met voorzieningen als een ziekenhuis en een hogeschool (gereformeerde pabo).

In het centrum – tevens centrum van fruitteelt – aan het Szabadság tér, staat het barokke raadhuis met een tweetal kerken waarvan één een houten toren bezit. Het in classicistische stijl gebouwde Arany János-museum herinnert aan de grote Hongaarse dichter, die in deze stad op school ging.

Ten zuiden van de stad is een nieuwe snelweg in aanbouw, de M44 die de verbinding gaat vormen tussen de M5 (Hongarije) richting Boedapest en het bestaande deel van de M44 in de richting van de steden Békéscsaba en Gyula. ( 799-358)

Details

Adres

 • Stad Nagykőrös
 • Provincie Pest
 • Gebied Stad

Contactgegevens

GeGe Makelaardij
 • GeGe Makelaardij

Meer Informatie over deze woning

Vergelijkbare woningen

Vergelijk woningen

Vergelijken
GeGe Makelaardij
 • GeGe Makelaardij