Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 250.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Závod

€ 9.950
Referentienummer: 12
Voeg toe aan favorieten
64
MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Beschrijving

Klussers opgelet!!!

Ruime traditionele Hongaarse boerenwoning, gelegen in een leuk dorp met een fraai uitzicht op het dal en de omliggende wijnheuvels, welke geheel gerenoveerd dient te worden. Het object is ca. 75 jaar oud en degelijk gebouwd; de kwaliteit van de muren, dak en draagconstructie zijn in redelijke toestand. Het is met name de volledige binnenkant en de buitenmuren die na langdurige leegstand geheel naar eigen smaak gerenoveerd kunnen worden. Nog diverse authentieke elementen zijn aanwezig. De woning is v.v. water/licht/telefoon (gas/riolering/kabel-tv reeds op perceel), en heeft een veranda, entree, ruimte voor eetkamer/keuken, ruimte voor badkamer/toilet, 3 (slaap-)kamers; aan de achterzijde bevindt zich bergruimte, alsmede is er een ruime bergzolder. Beb. opp. ca. 100 m². Perceel naast en achter de woning met een vlak gedeelte met gras en binnenplaats, een diepe (wijn)kelder, en daarachter een steile zeer groene boswal met vele bomen en planten, waarna het perceel licht glooiend verder gaat over de wal, alwaar diverse mogelijkheden dit verder zelf in te richten; zowel vanaf hier als vanuit de woning heeft men een zeer fraai uitzicht over het dorp met de huizen, het kerkje, en de groene vallei met (wijn)heuvels en bos.
Dit object is in een rustig straatje gelegen in het idyllische dorpje Závod, dat ongeveer 13 kilometer noordwestelijk van Bonyhád ligt te midden van de Heuvelrug van Tolna. Enkele beekjes, meertjes en bossen in de directe nabijheid, goed bereikbaar het gehele jaar door. Daarnaast ligt een treinstation (o.a. directe verbinding met Pécs en Boedapest) ca. 10km verderop. De schilderachtige omgeving is gevarieerd en kent naast de heuvels en bossen ook wijde vergezichten en akkers. Ofschoon het een klein plaatsje betreft, zijn enkele basisvoorzieningen voorhanden, alsmede liggen Bonyhád en ook Dombóvár nabij genoeg om alle verdere voorzieningen binnen bereik te hebben.
Ideaal voor wie voor heel weinig geld een op zich degelijk gebouwde ruime traditionele woning zoekt om deze verder zelf op te knappen. Voor wie houdt van rust en weinig onderhoud aan woning en perceel wil hebben als alles klaar is. Eventueel is het naastgelegen, ook eenvoudige huis ook te koop, waardoor men de mogelijkheid heeft van een apart (gasten)huis en een breed dubbelperceel met weids uitzicht!

Stad:
Omgeving:
Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID : 25307
Prijs: € 9.950
Woonppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 816 m2
Slaapkamers: 2
Referentienummer: 12
Terrassen: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Ja
Afstand tot de stad: 13 km
Water
Elektriciteit
Gas
Telefoon
Kabel tv/radio
Bijgebouw

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties