Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Vásárosdombó

Referentienummer: 969
Voeg toe aan favorieten
1253
Verkocht

Beschrijving

Zeer ruime woning met veel bijgebouwen!

Centraal gelegen tussen Sásd en Dombovár ligt het middelgrote dorp Vásárosdombó. Hier zijn nog alle benodigde voorzieningen aanwezig zoals buurtwinkels, een supermarkt, eet- en drinkgelegenheden, een apotheek, een dokter, een postkantoor en een lagere school. De kleine stad Sásd is in een kleine 5 minuten te bereiken en de grotere stad Dombovár binnen 10 minuten. De bereikbaarheid naar en van Vásárosdombó is gewoon goed. Qua omgeving is het een mix van glooiende en heuvelachtige landschappen. Het aantal mensen per km2 is ook lager dus men heeft veel vrijheid.

Deze ruime woning is in een redelijk/goede staat en ook direct bewoonbaar maar een modernisatie is wel wenselijk om het geheel weer in de huidige tijden te “trekken” Er zijn 3 verdiepingen met een totaaloppervlak van ongeveer 150 m2. Diverse zaken zijn reeds gemoderniseerd maar er is nog wel wat afwerking te doen. Ideaal voor iemand die wonen en werken wil combineren.

Begane grond: een hal, een woonkamer, een keuken, een eetkamer, een badkamer met toilet en een opslag. Eerste verdieping: 3 slaapkamers, een badkamer met toilet.

Op het perceel van 2149 m2 staan nog enkele zeer ruime en bruikbare bijgebouwen waaronder een garage, een werkplaats en een opslag.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Het interessante aan deze woning is toch wel de ligging! Gelegen op een hoek en van daaruit een prachtig panoramisch uitzicht over de glooiende weides.

 

 

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 41104
Woonoppervlakte: 150 m2
Perceeloppervlakte: 2,149 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Referentienummer: 969
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties