Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Vásárosbéc

€ 1
Referentienummer: 893
Voeg toe aan favorieten
2607
Verkocht

Beschrijving

Leuk wijn/vakantiehuisje om meer te beginnen!

 

In een mooie natuurlijk omgeving en nabij diverse vismeren ligt het dorp Vásárosbéc, gelegen in het zuiden van het comitaat Baranya. Hier zijn nog alle benodigde voorzieningen voorhanden zoals een buurtwinkel, supermarkt, postkantoor en uiteraard een café. Gelet op de omgeving is het een paradijs voor vissers en jagers!

 

 

Omgeving:

Dit kleine wijn/weekendhuis is gelegen in zuidwest Hongarije, een 15 minuten van de plaats Szigetvár en daarmee 30 km van de grens van Kroatië. De ligging is rustig maar toch in de buurt van een redelijk stad waar alles te krijgen is. Het plaatsje Dióspusztá, gemeente Vásárosbéc, ligt in de uitlopers van de heuvels van het Zselic natuurpark. Achter het huis beginnen de bossen en is er alle ruimte om te wandelen, mountainbiken en te paardrijden. Dit gedeelte van Hongarije kent stevige maar korte winters waardoor een groot gedeelte van het jaar buiten geleefd kan worden. Hierbij is Pécs de grootste stad gelegen op een afstand van 40 km.

 

Het wijnhuis is in een matige staat en behoeft zeer zeker het nodige werk, maar de basis is nog goed. Het aparte van dit wijnhuis is het feit dat het een wijnhuis is wat in de breedte is gebouwd en het uitzicht over het bijbehorende perceel van maar liefst 4359 m2 is mooi en ideaal voor de rustzoeker en natuurliefhebber.

 

Het woonoppervlak is 38 m2 en er is een woonkamer, keuken, het pershuis en de wijnkelder. De bereikbaarheid van en naar het wijnhuis is redelijk.

 

Elektra is aanwezig en de afwatering is vrij. Water kan vanuit de eigen waterput naar het wijnhuis getrokken worden waardoor men een eigen watervoorziening heeft. Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

 

Ideaal voor iemand die van rust ruimte en vrijheid houdt en weer dicht bij de natuur wil leven of vakantie vieren!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 29694
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 38 m2
Perceeloppervlakte: 4,359 m2
Kamers: 1
Referentienummer: 893
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties