Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Váralja

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1033
Voeg toe aan favorieten
1906
Speciaal
Verkocht

Beschrijving

Gerenoveerde boerderij met 2 gastenverblijven!

Aan de voet van het Mecsek gebergte in het zuiden van Hongarije tussen het Balatonmeer en de Kroatische grens staat dit prachtig gelegen, ruime, vrijstaande object. De omgeving is mooi heuvelachtig en met veel natuur omgeven. Het middelgrote dorp Váralja heeft nog alle benodigde voorzieningen zoals een supermarkt, buurtwinkels, een apotheek, een dokter en een postkantoor. De leuke stad Bonyhád is binnen 15 minuten te bereiken. Bonyhád heeft ongeveer 14.000 inwoners. Váralja is geen leegloop dorp en er worden veel leuke dingen voor de bewoners georganiseerd.

Na enkele honderd meters bereikt u een 1.100 ha beschermd natuurgebied met enkele waterbronnen, watervalletjes en twee vismeren. Tevens is er gelegenheid om te picknicken. Uiteraard kunt u hier ook heerlijk wandelen en fietsen. Enkele winkeltjes in het dorp voorzien in de eerste levensbehoeften. Verder zijn er in het dorpje twee musea. Het dorp is niet alleen bereikbaar via goed begaanbare wegen, maar ook per openbaar vervoer door diverse bussen en het treinstation van het plaatsje.

Uniek is de mogelijkheid om wonen en werken te combineren en via de verhuur meteen inkomen te genereren.

LET OP : ALLE vergunningen voor de verhuur van vakantiewoningen EN het hebben van een B&B (met ontbijt) zijn voorhanden en ook voorzien van het noodzakelijke NTAK nummer. Omzet en boeking gegevens zijn beschikbaar EN in te zien alleen voor heel serieus geïnteresseerden die beschikken over het benodigde budget!! Werkelijk een UNIEKE kans.

Op het grote, praktische, geheel omheinde en via een elektrische poort, te bereiken perceel van 2341 m2 staat deze ruime in zeer goede staat verkerende boerderij met 2 aparte vakantiewoningen. Het geheel is met smaak gerenoveerd en direct bewoon en bruikbaar. Heerlijk genieten onder het ruime sfeervolle overdekte terras. Sleutel omdraaien en genieten en inkomen genereren als u dat wilt.

Boerderij : ongeveer 110 m2

De boerderij heeft nog vele authentieke details en heeft een woonoppervlakte van ongeveer 110 m2 en er is een ruime eetkeuken, een badkamer met inloopdouche, een woonkamer, een eetkamer/ontvangstkamer en een ruime slaapkamer. Er zijn 3 ingangen vanuit de boerderij naar de galerij. Buitenom gaand komt men in een 2e aparte slaapkamer. De garage en hobbyruimte met zolder met stahoogte is aansluitend. Aan de voorzijde is er nog een wijnkelder en vanuit de boerderij kijkt u op de aanwezige wijnranken.

Vakantiewoning 1 : ongeveer 48 m2 exclusief de vide van ongeveer 35 m2.

De vakantiewoning is geheel gerenoveerd en in een zeer goede en direct bruikbare staat en heeft een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer met toilet en inloopdouche en via een vaste trap komt u in de ruime vide van ongeveer 35 m2 waar de slaapkamer is gemaakt. Er kunnen maximaal 6 personen slapen.

Vakantiewoning 2 : ongeveer 36 m2 exclusief de vide van ongeveer 25 m2.

De vakantiewoning is geheel gerenoveerd en in een zeer goede en direct bruikbare staat en heeft een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer met toilet en inloopdouche en via een vaste trap komt u in de ruime vide van ongeveer 25 m2 waar de slaapkamer is gemaakt. Er kunnen maximaal 4 personen slapen.

Via een mooie doorloop komt u in het achterste gedeelte van de tuin welke is voorzien van een afgezet zwembad met een ruimte waar een douche, wc en een SAUNA voor 3 personen aanwezig is.

Ik vergeet nog bijna te vermelden dat er plaats is om 3 campers te plaatsen. De stroomvoorziening en aansluiting zijn reeds aanwezig.

De uitgebreide fotoreportage spreekt voor zich en u zult het met me eens zijn dat het een unieke kans is om iets moois te starten in het mooie Hongarije. Uiteraard kunt u de gastenverblijven ook gebruiken gewoon voor familie en vrienden ?

Na enkele honderden meters bereikt u een 1.100 ha beschermd natuurgebied met enkele waterbronnen, watervalletjes en twee vismeren. Tevens is er gelegenheid om te picknicken. Uiteraard kunt u hier ook heerlijk wandelen en fietsen. Enkele winkeltjes in het dorp voorzien in de eerste levensbehoeften. Verder zijn er in het dorpje twee musea. Het dorp is niet alleen bereikbaar via goed begaanbare wegen, maar ook per openbaar vervoer door diverse bussen en het treinstation van het plaatsje.

U bent op zoek naar een nieuw/ ander leven, nieuwe start of een nieuwe uitdaging, dan kunt u stoppen met zoeken !

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectors en er is een gezellige houtkachel. Snel internet is aanwezig.

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 56617
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 194 m2
Perceeloppervlakte: 2,341 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Referentienummer: 1033
Garages: 1
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas
Houtkachel
Internet mogelijk
Panoramisch uitzicht
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijnkelder
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties