Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Vajta

€ 1 Op aanvraag
Referentienummer: 979
Voeg toe aan favorieten
5265
Verkocht

Beschrijving

Zeer interessant investeringsobject!

Centraal gelegen tussen diverse grotere steden ligt het middelgrote dorp Vajta . Hier zijn nog alle basisvoorzieningen te vinden zoals supermarkten, buurtwinkels, een apotheek, een dokter, een bank en wat eet- en drinkgelegenheden. De stad Simontornya is maar op een kleine 15 minuten per auto en daar kan men alles vinden. Het grote dorp Cece met meer dan 2800 inwoners is te bereiken in een kleine 5 minuten. Het openbaar vervoer van en naar Vajta is gewoon goed. Zelfs het Balatonmeer ligt binnen handbereik en ligt op een kleine 45 minuten.

De omgeving is vlak met veel poesta’s omgeven. Rust en heel veel ruimte is kenmerkend voor dit gebied. Doordat Vajta precies ligt bij de goed berijdbare provinciale wegen 63, 61 en de 64 kan men makkelijk en snel alle kanten op.

Ideaal qua ligging!

Het gaat hier om een zeer interessant project! Namelijk een camping met een jarenlange historie en gerund door Nederlanders. Helaas door privé omstandigheden is men jaren geleden met de activiteit moeten stoppen, maar men ziet nu zelfs nog dat alles met liefde en goede materialen is gebouwd. Het geheel ziet er nog goed uit en het ruime perceel wordt goed onderhouden. De camping verdient het om weer in “oude glorie” te worden hersteld en een begerenswaardige locatie wordt waar vele vakantiegangers met of zonder/zonder gezin hun welverdiende rust/vakantie kunnen doorbrengen!

De camping staat op een perceel van ruim 2.7 ha en is net buiten Vajta gelegen midden in de vrije poesta. De lange oprijlaan vanuit de provinciale weg naar de camping heeft toch wel iets “speciaals”.

Op het perceel is reeds alles aanwezig en (bijna) klaar voor hergebruik. Er is een mooie en ruime receptie met kantoor en ontvangstruimte, een natte ruimte met vele toiletten en douches, een kinderspeeltuin, een tennisbaan, 3 trekkershutten en 2 ruime houten chalets voor de verhuur. Er is plaats voor tussen de 40-50 caravans, campers en of tenten en ieder met een eigen stroomvoorziening.

U ziet het enorme potentieel om er een goede boterham mee te verdienen!

Aan de rand van de camping zijn alle percelen verkaveld en voorzien van mooie woningen. Direct aan de ingang zijn 4 mooie villa’s gebouwd waarvan 1 villa bij de camping hoort en inbegrepen is in de prijs…..Ideaal om daar als nieuwe campingeigenaar/host te wonen en de hele camping te overzien….

Het is wel even met overgave de handen uit de mouw steken en het nodige poets- en schoonmaakwerk te verrichten en hier en daar wat reparaties en of vernieuwingen te verrichten, maar de camping is nog voor ongeveer 90 % intact! De camping moet weer in de huidige tijd “getrokken” worden.

De uitgebreide fotoreportage (oud en nu) en de plattegrond met legenda maakt alles meer dan duidelijk!

Het is niet iets voor iemand met een beperkt budget maar het geheel opnieuw opzetten van een soortgelijke camping van deze bouwkwaliteit kost vele malen meer……….!

Bent u toe aan iets nieuws en houdt u van een grote uitdaging met heel veel mogelijkheden…..Dan is dit uw kans! De rente op uw spaargeld levert niets op en het kopen van aandelen is een veel groter risico.

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 42982
Prijs: € 1 Op aanvraag
Perceeloppervlakte: 27,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 10
Badkamers: 20
Referentienummer: 979
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Gastenverblijf
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties