Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Uniek compleet vrij gelegen object in Szava

€ 145.000
Euro

Beschrijving

Uniek compleet vrij gelegen object!

Gelegen in een mooie vrij en met veel natuur omgeven omgeving ligt het kleine dorp Szava. Hier zijn nog minimale basisvoorzieningen voorhanden.  Het dorp is centraal gelegen tussen Pécs en Harkány welke beiden binnen 15 minuten zijn te bereiken en waar alle voorzieningen aanwezig zijn zoals, supermarkten, scholen, eet en drinkgelegenheden, ziekenhuis, artsen en ga zo maar door. De bereikbaarheid van en naar Szava is goed.

Deze ruime en in algemeen goede staat verkerende boerderij ligt op de “puszta” van Szava geheel vrij en privé. Normalerwijze vallen dit soort objecten op deze locatie onder de lange aankoopprocedure maar…..deze woning niet!! Het is de gewone aankoopprocedure dus snel op naam.  Direct bewoonbaar maar wat afwerkingswerkzaamheden moeten nog wel gedaan worden…..zoals het afwerken van de 1e verdieping die voor 60% klaar is. De woning is in de periode 1965-1970 gebouwd en rond 1995 uitgebreid en gemoderniseerd/gerenoveerd daarna is de bovenverdieping gedaan met het nieuwe dak en in de periode 2018-2020 nieuwe kozijenen en ramen,schoorsten en is de woning gedeeltelijk geïsoleerd.

Begane grond: ongeveer 145 m2

  • 98% klaar maar kleine  details nog doen en de finishing touch
  • hal, ruime woonkamer, eetkamer, keuken met bijkeuken,toilet, 2 kamers,, badkamer, tussenhal, ruime slaapkamer met eigen badkamer, wenteltrap.

1e verdieping: voor 60 % af en ongeveer 100 m2

  • ruime woonkamer, keuken, 3e badkamer en 2 ruime slaapkamers.

Alle moderne voorzieningen zijn aanwezig met het bijbehorende comfort. Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas ( nieuwe ketel ) Tv en internet aansluiting zijn mogelijk. Een alarminstallatie is ook aanwezig. Het geheel staat op een vlak perceel van 4745 m2 en is volledig omheind door een muur en toegankelijk via een elektrische poort. De tuin heeft wat aandacht nodig, snoeien etc,,,,maar heeft veel mogelijkheden. Uiteraard zijn er diverse bruikbare bijgebouwen en is er ook een eigen waterput.  Het perceel is goed bereikbaar en alleen de laatste 50 meter zijn via een zand/graspad.

Door de ligging en de muren omheining heeft men het maximale aan vrijheid en privacy en de stad toch maar op 15 minuten.

Adres: Vaskapu puszta 16.
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Postcode: 6813
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 77010
Prijs: € 145.000
Woonoppervlakte: 245 m2
Perceeloppervlakte: 4,745 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Achtertuin
Bijgebouw
Bijgebouwen
Centrale verwarming
Elektra
Garage
Gas verwarming
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Panoramisch uitzicht
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties