Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Tolna–Mözs

€ 99.995
Referentienummer: 1087
Voeg toe aan favorieten
1311

Beschrijving

Zeer nette gerenoveerde woning!

Op een kleine 10 km (10 minuten) van de leuke en gezellige provinciehoofdstad Szekszárd ligt de voorstad Tolna (niet te verwisselen met de provincie Tolna) waar men nog alle voorzieningen voorhanden heeft. Supermarkten, winkels, eet- en drinkgelegenheden, een school, een apotheek, een doktor en een apotheek. Heeft u nog meer nodig op te wensen dan ligt Szekszárd op maar een kleine 10 minuten. De omgeving is heuvelachtig en met veel natuur omgeven. De woning ligt in in het deel van Tolna genaamd Mözs.

De woning gelegen op een hoekperceel, is ideaal voor mensen die al het moderne comfort willen maar niet een te grote tuin. Het woonoppervlak is 110 m2 en er is een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met apart toilet en een mooi overdekt terras. De inpandige garage is via een elektrische poort te bereiken en er is ook nog een kleine kelder onder de woning. Het mooi aangelegde perceel is met 543 m2 niet zo heel groot, maar wel praktisch. Tijdens de renovatie in 2005 zijn de muren aan de buitenkant voorzien van een isolatielaag van 5 cm.  De bereikbaar is uitstekend en de bus en treinverbinding liggen op een kleine 3 minuten lopen.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 68587
Prijs: € 99.995
Woonoppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: 543 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 1087
Terrassen: 1
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Elektra
Garage
Gas verwarming
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
Kelder
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties