Tiszaszentimre

  • €‎1,250,000
Jász-Nagykun-Szolnok, Tiszaszentimre
Uitgelicht Te Koop Exclusief
Tiszaszentimre
Jász-Nagykun-Szolnok, Tiszaszentimre
  • €‎1,250,000

Beschrijving

Een uniek luxe wellness resort met landgoed !

Gelegen op een perceel van ruim 1.3 hectare aan de rand van het gemoedelijke dorpje Tiszaszentimre. In Tiszaszentimre bevindt zich het leuke Borostyán Café-bistro, waar pizza, gyros en hamburgers verkrijgbaar zijn.  In de nabije omgeving zijn veel mooie plekken om te bezoeken: het is ca. 15 minuten rijden naar het Tiszameer, 20 minuten naar het Ecocentrum van het Tiszameer in Poroszló, 45 minuten naar Eger en 30 minuten naar Hortobágy National Park (de Hongaarse poesta). Debrecen ligt op ongeveer 1 uur rijden en Budapest op 1 uur 45 minuten. Er zijn verschillende thermaalbaden op 15-20 minuten met de auto en de omliggende dorpen zijn onder andere Tiszafüred, Berekfürdő, Kunhegyes en Tiszaörs. De belangrijkste Hongaarse luchthavens zijn eenvoudig te bereiken (Budapest-Ferihegy 90 minuten, Debrecen luchthaven 45 minuten). Ideaal voor rust ruimte en vrijheid maar wel het aktieve leven binnen handbereik….wat kan men nog meer wensen!

Het landgoed, met als naam Patrimonium, met wellness is werkelijk qua ligging, afwerking en ontwerp uniek te noemen…..zelfs majestueus en met veel grandeur. Echt een eigen paradijs met al het moderne comfort. Ja, dit object is niet voor iedereen gelet op de prijs en de omvang maar als men zakelijk en privé wil combineren en men heeft de mogelijkheden dan kan de zoektocht stoppen en kan men deze unieke kans grijpen. 

Het landgoed heeft een oppervlakte totaal van ruim 1,3 hectare.

Het centrale deel is het hoofdhuis met beneden een slaapkamer met aanliggend een badkamer en boven een grote slaapkamer met ligbad en een balkon met vrij uitzicht over het park. De woonkamer is 66 m2 groot en de keuken is van alle gemakken voorzien en er is een bijkeuken met wasmachine en droger. Men zal verrast zijn over de vele mooie design aspecten van dit object.

Op het landgoed zijn in totaal 6 appartementen gelegen met eigen badkamer, keuken, woon en slaapkamer en overdekt terras verdeeld over 3 gebouwen.

Beneden het hoofdhuis ligt de grote wijnkelder van 60 m2 en de machinekamer. Het hoofdhuis en één van de bijgebouwen met totaal 4 appartementen hebben geothermische verwarming, 3 dubbel glas en goed geïsoleerd. De 2 appartementen gelegen bij het zwembad hebben vloerverwarming op elektra en airco’s, en op dit aparte gebouw liggen de zonnepanelen van 14 Kwh.

De mooie wijnkelder is middels een tunnel en lift verbonden met een, op dit moment, in aanbouw zijnde Orangerie die uiteraard in overleg kan worden afgebouwd.

Als extra kers op de taart kan de bestaande goedlopende onderneming, waar alles onder valt, worden overgenomen….dan heeft men alles zakelijk en privé 100% op orde !

Dit unieke object is niet voor iedereen maar als men de mogelijkheden heeft dan grijp uw kans!

 

Prijs: €  1.250.000,- Kosten Koper.

 

Tiszaszentimre is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Jász-Nagykun-Szolnok. Tiszaszentimre telt 1823 inwoners (2023).

Video

Details

Adres

  • Stad Tiszaszentimre
  • Provincie Jász-Nagykun-Szolnok
  • Gebied Middel groot dorp

Contactgegevens

GeGe Makelaardij
  • GeGe Makelaardij

Meer Informatie over deze woning

Vergelijk woningen

Vergelijken
GeGe Makelaardij
  • GeGe Makelaardij