Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Tevel

€ 34.500
Referentienummer: 591
Voeg toe aan favorieten
8555
MINOLTA DIGITAL CAMERA

Beschrijving

In prijs verlaagd!

 

Leuke comfortabele, volledig gerenoveerde traditionele Hongaarse woning te koop met een diepe tuin en alles gelijkvloers, gelegen in het zeer geliefde dorp Tevel. De woning is volledig heringericht en verbouwd en aangesloten op alle nutsvoorzieningen.

 

Ind.: veranda, entree, hal, 2 slaapkamers aan de voorzijde, badkamer, separaat toilet, ruime eetkeuken, woon-/slaapkamer aan de achterzijde, van waaruit toegang tot 2e badkamer en berging. Aan de achterzijde aangebouwde ruime schuur met stal en garage, eventueel verder bij de woning te trekken. De inrichting is compleet en het meubilair is nog maar enkele jaren oud. Dit is eventueel ter overname, in nader overleg met de verkoper.

 

De woning is gelegen op een groen en diep perceel met binnenplaats, terras, gazon en achter, iets hoger een boomgaard en akker; van hieruit heeft men een vrij uitzicht over het dorp en de omliggende heuvels. De woning is gelegen aan een soort parallelweg van de doorgaande weg in Tevel, een leuk dorp met bijna 2.000 inwoners op zo’n 50 km noordoostelijk van de cultuur-historisch interessante stad Pécs en zo’n 60 km onder het Balatonmeer.

 

De winkeltjes in het dorp voorzien in de eerste levensbehoefte, voor uitgebreid winkelen kan met terecht in het 12 km verderop gelegen stadje Bonyhád. Er is een hotel/restaurant in het dorp aanwezig.

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 21949
Prijs: € 34.500
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 1,382 m2
Kamers: 3
Badkamers: 2
Referentienummer: 591
Terrassen: 1
Garages: 1
Gemeubeld: Optie
Optie voor meer grond: Nee
Afstand tot de stad: 12 km
Centrale verwarming
Elektriciteit
Gas
Riolering
Satelliet
Telefoon
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties