Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Terecseny

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1020
Voeg toe aan favorieten
2812
Verkocht

Beschrijving

Met smaak gerenoveerde boerderij!

 

Centraal gelegen ten opzichte van de grotere plaats Szigetvár ligt het middelgrote dorp Boldogasszonyfa. In het dorp zijn nog de benodigde basisvoorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, maar zoals reeds vermeld is Szigetvár maar 15 km en binnen 20 minuten te bereiken, Hier heeft men alle grote en bekende supermarkten maar ook veel kleine buurtwinkels en eetgelegenheden. Een arts, een apotheek en banken zijn hier ook te vinden. Kaposvár is ook binnen 30 minuten te bereiken en de prachtige stad Pécs in een ruim uur! In het dorp zelf is er een een leuk restaurant met vijver en verhuur van vakantiehuizen. Dus ook interessant voor het toerisme. De boerderij is gelegen in Terecseny  een deelgemeente van Boldogasszonyfa.

 

Het nette en zeer kleine dorp Terecseny is prachtig gelegen in een natuurlijke en ietwat heuvelachtige omgeving  en is meteen een zogenaamd einddorp dus veel rust privacy en ruimte!

 

De met smaak gerenoveerde boerderij is in een zeer goede en direct bewoonbare staat en is van al het moderne comfort voorzien. De ligging is bijna aan het einde van het dorp en men heeft een mooi uitzicht aan de voorzijde. De achterzijde van het geheel omheinde perceel is glooiend en loopt hier ietwat omhoog. Doordat het om een zeer breed perceel gaat heeft men veel ruimte om de woning. Via een elektrische poort is de woning te bereiken en de auto is te parkeren onder een ruime carport voor 2 auto’s.

 

Het woonoppervlak van de boerderij is ongeveer 100 m2 en er is een ruime leefkeuken, een woonkamer en direct aangrenzend de ruime slaapkamer. Vanuit de leefkeuken loopt men via een kleine hal naar de badkamer en de 2e slaapkamer.  Het ruime en verlichte terras zorgt voor veel extra leefruimte in de zomer. Er zijn op het terras zelfs 3 zitjes gecreëerd waarvan er een zelfs overdekt is met direct aangrenzend een zomerkeuken (zeer makkelijk in een 3e slaapkamer te veranderen en bij de hoofdwoning te trekken).  Een wijnkelder en een eigen waterput ontbreken ook niet. In de verwarmingsruimte is er een ketel op gas en hout. Men heeft de mogelijkheid om op de zolder extra slaapkamers te realiseren als men dat wenst, want het grootste gedeelte van de zolder is reeds netjes afgetimmerd.

 

Op het praktische brede en geheel omheinde perceel van 1364 m2 staat ook nog een bijgebouw en een in goede staat verkerend opbouw zwembad.

 

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas (eigen gastank9) en hout. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Echt een mooie en in goede staat verkerende boerderij gelegen in een mooie natuurlijke omgeving!

 

LET OP: de laatste foto’s geven een indruk hoe mooi het in de zomer is !!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 52721
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 1,364 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Referentienummer: 1020
Terrassen: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Carpoort
centrale verwarming op hout
Elektra
Gas verwarming
Internet mogelijk
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijnkelder
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Euro
Verkocht

Terecseny

€ 1 VERKOCHT
Een echt “WOW” uitzicht! Centraal gelegen ten opzichte van de grotere steden Kaposvár en  Szigetvár ligt het middel [meer]
Een echt “WOW” uitzicht! Centraal gelegen ten opzichte van de grotere steden Kaposvár en  Szigetvár ligt het middel [meer]
42 160 m2 3,558 m2meer

Vergelijk Advertenties