Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szulimán

€ 17.500
Referentienummer: 920
Voeg toe aan favorieten
2874

Beschrijving

Degelijke woning met een panoramisch uitzicht!

Vlakbij Szigetvár ongeveer 9 kilometer ligt het kleine en gezellige en goed verzorgde dorp Szulimán. Hier zijn nog enkele minimale basisvoorzieningen aanwezig, maar Szigetvár is in 10 minuten te bereiken en daar  zijn de Aldi, Pennymarket, Tesco en de Lidl.

Lekker centraal dus…

U heeft de vrijheid van een dorp en het comfort binnen handbereik. Zelfs de prachtige stad Pécs is binnen 50 minuten, zo’n 40 km te bereiken.

De woning is opgetrokken uit steen en heeft een grondige opknapbeurt en modernisatie nodig, maar alle voorzieningen zijn al wel voorhanden. Het woonoppervlak is 105 m2 en er zijn 4 kamers en een badkamer met toilet. De huidige eigenaar is begonnen met de keuken, maar deze is nog niet af en dit is voor de nieuwe eigenaar. Weliswaar verouderd maar bruikbaar! Het geheel staat op een perceel van maar 2020 m2. Rust en vrijheid gegarandeerd. De woning is, wanneer men niet te veeleisend is, wel direct bewoonbaar. Het huis is wat hoger gelegen wat er voor zorgt dat men een panoramisch uitzicht heeft over de heuvels en weilanden! Iets wat men bij dit soort woningen niet vaak ziet is het feit dat er 2 verdiepingen zijn.

Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming dienen typische op kolen gestookte kachels.

Een woning met wat werk maar met een prachtig uitzicht.

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 32648
Prijs: € 17.500
Woonoppervlakte: 105 m2
Perceeloppervlakte: 2,020 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 920
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties