Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szigetvár-Zsibót

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 982
Voeg toe aan favorieten
3731
Verkocht

Beschrijving

Interessant vakantiehuis!

 

Nabij Szigetvár (2 km) ligt het kleine dorp Zsibót (wijngebied) waar nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zijn zoals een kleine buurtwinkel, maar men is binnen 5 minuten in de leuke plaats Szigetvár waar alle inkoopmogelijkheden zijn en ook alle voorzieningen die men nodig heeft en vergeet het bekende thermaal bad niet! Kaposvár en Pécs zijn ook maar 30 km en binnen 40 minuten te bereiken.  De Kroatische grens is binnen een straal van 35 km.

 

Dit in 2005 gebouwde en uit steen opgetrokken wijn/vakantiehuis is in een goede en direct bruikbare staat en tevens goed bereikbaar wat in het wijngebied zeer belangrijk is! Interessant is het feit dat dit vakantiehuis geschikt is voor bewoning gedurende het gehele jaar dus ook in de winter.

 

Het woonoppervlak is 40 m2 en er zijn 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een keuken, badkamer met toilet en een extra ruimte en men heeft de mogelijkheid om een opening/deur te maken om toegang te krijgen tot een extra ruime en de wijnkelder. Op de 1e verdieping is er een ruime (slaap)kamer met airco van ongeveer 18 m2 welke best in 2 slaapkamers kan worden ingedeeld. Het uitzicht en de omgeving is erg mooi….En doordat het perceel maar  1127 m2 is heeft men niet teveel onderhoud.

 

Leuk vakantiehuis om mee te beginnen en ook nog eens in een zeer goede staat en voor een mooie prijs!

 

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Er is ook een eigen waterput. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en Tv mogelijk.

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 44907
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 40 m2
Perceeloppervlakte: 1,127 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 982
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Achtertuin
Airco
Bijgebouwen
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
Kelder
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties