Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szigetvár-Zsibót

€ 135.000
Referentienummer: 924
Voeg toe aan favorieten
2124
Nieuw

Beschrijving

Uniek object met ontzettend veel mogelijkheden!

Soms zijn er van die objecten waarvan men denkt…Wat kun je hier veel mee! Dit is er zo eentje. Centraal gelegen aan het begin van het wijngebied van Szigetvár en aan de geasfalteerde weg ligt dit zeer ruime object met ongelofelijke mogelijkheden. Szigetvár ligt op een kleine 5 minuten en Pécs en Kaposvár zijn in een kleine 45 minuten te bereiken. De omgeving is redelijk vlak maar met veel natuur en vrijheid omgeven. Vergeet ook het bekende wijngebied Zsibót niet en tevens de diverse thermaalbaden in de omgeving. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden. Dit mooie object is zeer geschikt voor zakelijke doeleinden zoals: een camping, een hotel, een Bed and Breakfast, een restaurant of bijvoorbeeld als ranch voor paarden of andere dieren.

Het object is gelegen op een, geheel omheind perceel van maar liefst 24.475 m2 (2.4 ha met de lange aankoopprocedure) en is in het verleden een wijnfabriekje met een woongedeelte geweest.  Er staan 2 ruime panden op het perceel. Het gele pand met een oppervlakte van maar ruim 300 m2 is het oorspronkelijke wijnfabriekje met eigen weegbrug en is nog in een degelijke staat. Een betonnen fundering met stenen muren en geschikt voor vele doeleinden zoals bijvoorbeeld stallen voor paarden.

Uniek is het witte hoofdgebouw met een uitzonderlijke en extreem grote gewelfde wijnkelder. Er zijn 2 ingangen en er is een woonoppervlak van maar liefst 393 m2 op de begane grond. Vanuit de 80 m2 lange hal heeft men toegang tot alle kamers en ook tot de prachtige ruime en gewelfde wijnkelder van ruim 200 m2. Ideaal voor een wijnproeverij of een mooi restaurant.

Er zijn veel bruikbare kamers waar men de bestemming zelf nog kan bepalen. Wonen en werken combineren, maar uiteraard ook als men heerlijk ruim wil wonen. De gehele staat is meer dan redelijk en zelfs redelijk tot goed. Uiteraard moet men in dit uniek object nog wel investeren/renoveren/moderniseren om alles weer bij de tijd te brengen.

Elektra en water is aanwezig. De afwatering loopt via septic tanks en als verwarming is er een CV gestookt op hout. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Wonen, werken, camping, Bed and Breakfast, een restaurant of het realiseren van een echte Ranch…Bedenk iet moois en het is hier mogelijk!

 

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 33778
Prijs: € 135.000
Woonoppervlakte: 393 m2
Perceeloppervlakte: 24,475 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 8
Badkamers: 4
Referentienummer: 924
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties