Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szigetvár-Becefá

€ 1
Referentienummer: 934
Voeg toe aan favorieten
8052

Beschrijving

Klassieke L- vorm boerderij met werk !

Op ongeveer 3 km van de middelgrote stad Szigetvár met 11.000 inwoners ligt in het dorpje Becefá  deze klassieke boerderij heeft nogal wat werk. De ligging is gunstig ten opzichte van Szigetvár met alle voorzieningen zoals scholen en een ziekenhuis, een postkantoor en veel winkels, banken en restaurants.

De boerderij is verwaarloosd en heeft een complete modernisatie nodig…. Maar de moderne voorzieningen zoals een badkamer en toilet zijn reeds aanwezig. Het is bijna een echt renovatieproject. U moet rekening houden met een extra investering om alles weer in een goede bewoonbare staat te krijgen. Een gedeelte van de woning is in een nog best goede staat, maar het andere gedeelte heeft veel werk. Het dak is in redelijke staat maar moet wel op diverse plaatsen worden gerepareerd.  Hier is reeds met de vraagprijs rekening gehouden.

Een plus van deze woning is het grote perceel van 4783 m2 en daarop een grote stal. De boerderij zelf heeft een woonoppervlakte van 98 m2. Er zijn 4 kamers een badkamer en toilet en een keuken.

Elektra en water is aanwezig in de boerderij en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een op hout gestookte Centrale Verwarming. Er is ook een klassieke Hongaarse tegelkachel aanwezig.

Echt iets voor iemand die de rust van het dorp zoekt maar ook de gemakken van de stad binnen handbereik wil hebben. De boerderij zelf ligt ook in een rustige en natuurlijk omgeving.

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 34852
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 98 m2
Perceeloppervlakte: 4,783 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 934
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Vergelijk Advertenties