Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szentlászló

€ 33.500
Referentienummer: 948
Voeg toe aan favorieten
1134

Beschrijving

Degelijke woning met wat werk!

Onder de rook van Szigetvár ligt het middelgrote dorp Szentlászló. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, een buurtwinkel, een dokter en een kroeg. De omgeving is heuvelachtig en Szentlászló  is omgeven door veel kleine typisch Hongaarse dorpjes. Glooiende velden en bossen zijn kenmerkend. Er zijn veel wandel- en fiets mogelijkheden en uiteraard is jagen en vissen ook mogelijk. De stad Szigetvár is met een kleine 15 minuten te bereiken en de prachtige winkelstad Pécs met een goede 45 minuten. Zelfs Kaposvár is goed en makkelijk in 20 minuten te bereiken. De infrastructuur/openbaar vervoer van en naar het dorp is goed. Szentlászló is een bovengemiddeld welvarend dorp!

De ,uit steen opgetrokken, woning is in een degelijke staat, maar kan wel een modernisatie gebruiken en is wel gewoon bewoonbare staat. Alles kan dus stap voor stap gedaan worden. Het woonoppervlak is 80 m2 en er zijn 2 verdiepingen.

Begane grond: woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer met toilet.

Kelder: eigen ingang, 2 kamers en een keuken.

Op het perceel van 1527 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een garage en uiteraard ontbreken de fruitbomen ook niet.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op hout en kolen. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 37921
Prijs: € 33.500
Woonoppervlakte: 80 m2
Perceeloppervlakte: 1,527 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Referentienummer: 948
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties