Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szentkatalin-Karácodfa

per vierkante meter
Referentienummer: 18
Voeg toe aan favorieten
4050

Beschrijving

BIJZONDER AANBOD! UNIEKE LIGGING! ZEER RUIME BOUWPERCELEN MET PANORAMAUITZICHT BINNEN DE KOM VAN 800 M² TOT CA. 8 HA., V.A. SLECHTS € 4,95/M²! AGRARISCHE PERCELEN MET SCHITTERENDE LIGGING TOT CA. 50 HA., V.A. SLECHTS € 0,85/M2!

In een zeer pittoresk buurtschap, gelegen midden in de natuur op de grens van het MECSEK gebergte en de heuvels en bossen van ZSELIC, zeer ruime (bouw-)percelen met wijds uitzicht. Slechts 23 km vanaf PÉCS, nabij ABALIGET en ORFŰ. Het bijzondere van deze percelen (in grootte variërend van ca. 800, 1000, 1500, 2500, 3500, 5.000, 15.000 en 25.000 m² tot in totaal zelfs 8 ha!) is dat ze volledig BINNEN DE BEBOUWDE KOM zijn gelegen en daarom de mogelijkheid bieden ook voor buitenlandse staatsburgers een dermate groot grondstuk volledig en direct op eigen naam aan te kopen! Alle percelen worden aan een of twee zijden ontsloten door een verharde weg, alwaar waterleiding/stroom/telefoon aanwezig. Het is toegestaan de percelen te bebouwen, bijvoorbeeld voor (vakantie-)huizen, blokhutten, landhuizen, of het voor toeristische doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld als CAMPING. Eventueel bestaat de mogelijkheid nog aangrenzend ca. 42 ha. (landbouw-)grond bij te kopen of pachten.

De percelen bestaan uit een deels vlak, deels glooiend zeer groen terrein, met afwisselend bos, fruitbomen, akker, weide, zeldzame bloemen en planten, en het gebied wordt deels doorkruisd door een beekje; even verderop is een kleine bron met een visvijver; hier is een klein meer gepland. Rustige ligging midden in de natuur, waar het nog echt stil en ’s nachts donker is, terwijl men toch nog in de bewoonde wereld zit: het buurtschap wordt i.t.t. enkele omliggende nog steeds permanent bewoond door de oorspronkelijke Hongaarse bewoners; diverse Nederlanders, Belgen, Duitsers, Zwitsers en Engelsen hebben reeds een vakantiewoning in de omgeving. De grondstukken grenzen direct aan een natuurgebied met uitgestrekte bos- en jachtgebieden, met diverse fietsroutes en o.a. loopt de Europese Langeafstandswandelroute E7 direct langs het perceel.
Dagelijkse voorzieningen voor handen in het op loopafstand gelegen dorpje Szentkatalin, overige voorzieningen in de iets grotere buurdorpen, of in de stadjes Szentlőrinc, Sásd en natuurlijk het regionale centrum Pécs, dat op slechts 25 minuten rijden ligt. Karácodfa ligt in een dal tussen de heuvels, van hieruit kan men lopend door beschermde natuurgebieden naar bijvoorbeeld het voormalige jachtslot in Sásrét-Lukafa, het beroemde openluchtmuseumdorp KÁN waar alle boerenhuizen zijn gerestaureerd, of door de wijnheuvels struinen. Goede ontsluiting het gehele jaar door over verharde wegen, busverbinding nabij, en even verderop het treinstation van Abaliget, met een directe verbinding met Pécs en Boedapest; met 1 overstap kan men dagelijks direct naar bijvoorbeeld Wenen, Zagreb, Ljubljana of Venetië! Op slechts enkele minuten rijden liggen de meren van Orfű en Abaliget, een druipsteengrot en een kuuroord. Even verder, doch nog altijd op zeer goed bereidbare afstand bevindt zich een 18-holes golfbaan. Iets verder bereikt men de zuidoever van het Balatonmeer. In de winter mogelijkheden om te langlaufen, of te skiën (1 skilift in Pécs, verder in Kroatië, Voor-Alpen enz.).
Voor wie de rust zoekt, en toch alle moderne gemakken van de stad op nabije afstand wenst te hebben. Gezien de zeer scherpe prijs ook zeker interessant puur als belegging of investering! Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende bezichtiging, de enige manier om de sfeer echt zelf te proeven!

Prijzen: bouwpercelen vanaf € 4,95/m², agrarische grondstukken vanaf € 0,85/m².

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 25662
Perceeloppervlakte: 800 m2
Referentienummer: 18
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Optie
Afstand tot de stad: 20 km
Elektriciteit
Riolering
Telefoon
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Te Koop

Szentkatalin

€ 4.820
Bijzonder aanbod! Fraai en zeer rustig gelegen bouwperceel met weids uitzicht voor slechts € 2,99/m²! Gelegen in ee [meer]
Bijzonder aanbod! Fraai en zeer rustig gelegen bouwperceel met weids uitzicht voor slechts € 2,99/m²! Gelegen in ee [meer]
1,613 m2meer

Vergelijk Advertenties