Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szentgáloskér

€ 43.750
Referentienummer: 1067
Voeg toe aan favorieten
1808

Beschrijving

Woning met een mooi uitzicht!

Deze volledig uit steen opgetrokken woning ligt in het middelgrote dorpje Szentgáloskér en ligt lekker centraal ten opzichte van Kaposvár (30 minuten rijden, 23 km) en het Balatonmeer via de 67 (1/2 uur rijden, 30 km). In het dorp zelf zijn enkele voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt wat buurtwinkels, een postkantoor en in de directe omgeving zijn genoeg grotere dorpen met meer inkoopmogelijkheden. Enkele campings liggen ook in een straal van 20 km. Vergeet ook het thermaalbad van Igal niet! Het Balatonmeer is nu makkelijker en sneller te bereiken via de nieuwe 67. Op 40 minuten afstand ligt een 18-holes golfbaan.

De woning is in een goede en direct bewoonbare staat, maar is met een woonoppervlak van ongeveer 55 m2 eerder geschikt als vakantiewoning. Maar als men alleen is of maximaal met 2, dan is permanente bewoning zeer goed mogelijk omdat de woning voorzien is van al het moderne comfort, waaronder een verwarming op gasconvectors, dus ook in de winter heerlijk warm.  Er is een eetkamer/slaapkamer, een kleine keuken, een badkamer met douche en toilet, een woonkamer en een slaapkamer. Men heeft een mooi vrij 360 graden uitzicht over de velden en de natuur. Het perceel is maar liefst 5264 m2, ideaal om zelfvoorzienend te leven met eigen dieren en moestuinen. Het bijgebouw is ook in een goede staat en is geschikt als zomerkeuken, opslag of eenvoudig gastenverblijf. Voor iemand die aan 5264 m2 niet genoeg heeft, geen probleem want er zijn nog 2 percelen in dezelfde straat erbij te kopen!

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Een instap klare, nette en in goede staat verkerende woning centraal gelegen in een mooie omgeving !

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 64586
Prijs: € 43.750
Woonoppervlakte: 55 m2
Perceeloppervlakte: 5,264 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 1067
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Ja
Bijgebouw
Elektra
Gas verwarming
Gastenverblijf
Internet mogelijk
Panoramisch uitzicht
Perceel 4000 m2 -9000 m2
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties