Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Székelyszabar

€ 53.995
Referentienummer: 1083
Voeg toe aan favorieten
1888

Beschrijving

Ruime boerderij met werk !

Nabij de historische stad Mohács (15 km en 10 minuten) en op korte afstand van de bekende Hongaarse wijngebieden ligt het dorp Székelyszabar. Hier zijn nog de benodigde voorzieningen aanwezig zoals een buurtwinkel, een supermarkt, een kroeg met restaurant en een postkantoor. Zoals aangegeven is Mohács (25.000 inwoners) in 10 minuten te bereiken en de prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken per auto. De omgeving is ideaal voor mensen die van wandelen en fietsen houden. De omgeving is heuvelachtig en met veel natuur omgeven. Centraal gelegen ook ten opzichte van de snelweg M6 naar Boedapest.

De ruime klassiek Hongaarse boerderij is in een redelijke maar wel direct bewoonbare staat. Een modernisatie/renovatie is wel wenselijk om het geheel weer in de moderne tijd te trekken maar, niet meteen nodig en men kan het stap voor stap doen. Met een woonoppervlak van ongeveer 160 m2 is deze boerderij gewoon zeer ruim. Er is een woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken en een badkamer met toilet. Iedere ruimte wordt verwarmd met een gasconvector en er zijn ook nog kachels aanwezig. Het dak is wel nog goed op wat dakpannen na. Op het perceel van 3351 m2 staan veel bijgebouwen waaronder: een pershuis met wijnkelder, een stal, een schuur en diverse andere kleine bijgebouwen.

Water, elektra en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een ruime boerderij met wat werk maar met veel mogelijkheden gelegen in een mooi dorp!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 67819
Prijs: € 53.995
Woonoppervlakte: 160 m2
Perceeloppervlakte: 3,351 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 1083
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas
Gas verwarming
Houtkachel
Internet mogelijk
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijnkelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties