Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Székelyszabar

€ 55.995
Referentienummer: 1046
Voeg toe aan favorieten
2052

Beschrijving

Leuke woning op een praktisch perceel!

Nabij de historische stad Mohács (15 km en 10 minuten) en op korte afstand van de bekende Hongaarse wijngebieden ligt het dorp Székelyszabar. Hier zijn nog de benodigde voorzieningen aanwezig zoals een buurtwinkel, een supermarkt, een kroeg met restaurant en een postkantoor. Zoals aangegeven is Mohács (25.000 inwoners) in 10 minuten te bereiken en de prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken per auto. De omgeving is ideaal voor mensen die van wandelen en fietsen houden. De omgeving is heuvelachtig en met veel natuur omgeven. Centraal gelegen ook ten opzichte van de snelweg M6 naar Boedapest.

Voor iemand die een woning zoekt met niet een al te grote tuin, dan is dit wellicht een goede keus. Deze woning, opgetrokken uit steen, is in een goede en direct bewoonbare staat, maar kan uiteraard wel een modernisatie gebruiken om het geheel weer in deze tijd te krijgen maar let op: al het moderne comfort is reeds aanwezig. Met een woonoppervlak van 74 m2 is de woning niet zo heel groot maar wel praktisch ingedeeld.  Er zijn 2 verdiepingen:

Begane grond:

  • Een hal, een keuken met eetkamer, een woonkamer, een separaat toilet, een badkamer en een opslag.

1e verdieping:

  • 2 slaapkamers en een badkamer met toilet.

Er is ook nog een zolder welke geschikt is voor opslag. Het perceel is 349 m2 en de tuin is netjes aangelegd en onder het ruime overdekte terras is het genieten!

Water, elektra en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een nette woning met veel mogelijkheden gelegen in een mooi dorp!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 59904
Prijs: € 55.995
Woonoppervlakte: 74 m2
Perceeloppervlakte: 394 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Referentienummer: 1046
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Elektra
Gas verwarming
Internet mogelijk
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties