Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szálka

€ 259.000
Referentienummer: 1068
Voeg toe aan favorieten
1483

Beschrijving

Mooi gerenoveerd object met veel mogelijkheden!

 

Gelegen in de driehoek Bonyhád, Bátaszék en Székszárd ligt het dorp Szálka waar nog diverse voorzieningen aanwezig zijn zoals buurtwinkels, een restaurant en een kinderdagverblijf. De omgeving is prachtig en met veel natuur en heuvels omgeven en het (stuw) meertje met strand wordt veel gebruikt voor toerisme, vissport en zwemmen, dus zeer geschikt voor wonen en werken als men iets in het toerisme wil gaan doen. De bereikbaarheid van en naar Szálka is goed en heel belangrijk om te weten is het feit dat het absoluut geen leegloop dorp is! Het inwonersaantal blijft keurig stabiel wat iets zegt over de kwaliteit van het dorp en de leefbaarheid. De grotere plaatsen/steden Bonyhád, Bátaszék en Székszárd liggen allemaal binnen 20 minuten, dus ideaal en er zijn diverse mooie wijngebieden in de directe omgeving.

Het gaat hier om een mooi en met smaak gerenoveerd object bestaande uit een hoofdwoning (boerderij) en een bijgebouw/ zomerkeuken. Bij de renovatie is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Veel authentieke details zijn gebleven waaronder o.a. de mooie hout en kookkachels.

De boerderij: Woonoppervlak ongeveer 120 m2

  • Begane grond: Een ruime keuken met eetkamer, een woonkamer, een hal, een badkamer met douche en een ruime slaapkamer.
  • 1e verdieping met vide : Een hal, 2 slaapkamers, een badkamer met toilet en een bibliotheek/leeshoek op de vide met uitzicht naar beneden.

Het bijgebouw/zomerkeuken : Woonoppervlak ongeveer 50 m2

  • Mooie open ruimte met plaats voor ongeveer 30 personen.
  • Via openslaande schuifdeuren komt men op een ruim overdekt terras
  • Op dit moment wordt deze ruimte gebruikt voor het verzorgen van bruiloften en feesten, maar kan ook makkelijk worden omgetoverd naar een gastenverblijf.

Er is feitelijk geen airco nodig omdat de ramen 3 laags zijn en met de luiken dicht komt de temperatuur in een hete zomer binnen niet boven de 23 graden! De tuin is netjes aangelegd en met 680 m2 niet groot maar wel praktisch en vergeet niet, door de ligging heeft men de natuur gratis achter de achtertuin.

Elektra, gas en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas met vloer en wandverwarming. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Prachtig gerenoveerd object met veel mogelijkheden gelegen in een mooi en welvarend dorp en in een prachtige omgeving! Niet goedkoop maar ook hier geldt: Lokatie, Lokatie en Lokatie!

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 64879
Prijs: € 259.000
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: 680 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Referentienummer: 1068
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Gas verwarming
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Vloerverwarming
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties