Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szalatnak

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 808
Voeg toe aan favorieten
6022
Verkocht
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Beschrijving

In het geliefde dorpje Szalatnak, aan de noordkant van het Mecsekgebergte gelegen leuke, gerenoveerde dorpswoning met alle kamers op de begane grond (van binnen drempelvrij, overal met plavuizen).

 

Het huis is gelegen aan een rustige, doodlopende groene singel, tegenover een groenstrook en beekje. De woning is in lengterichting gebouwd en aangesloten op alle nutsvoorzieningen, waaronder verwarming op aardgas. De woning is wegens omstandigheden te koop; het huis is door de Nederlandse eigenaren geheel gerenoveerd, doch er zijn enkele zaken die hersteld dienen te worden: het stucwerk, hier en daar schilderen en een deel van het grote terras zou opnieuw betegeld moeten worden.

 

Daar is bij de prijs rekening mee gehouden. Voor de rest is het een zeer compleet, direct bewoonbaar object met weinig onderhoud, o.a. vanwege de nieuwe kunststof kozijnen en rolluiken.

 

Ind.: veranda langs de woning, entree naar ruime eetkamer met luxe inbouwkeuken, een woonkamer, 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en toilet; voorts een berging aan de achterzijde en een aparte garage.

 

Het pand is gelegen op een diep perceel, waarvan het eerste deel geheel vlak is, met o.a. een groot, volledig betegeld terras. Aan de achterzijde is een diepe wijnkelder. Via een goed betreedbare trap bereikt men het tweede deel van het perceel op een hoger gelegen plateau met fruitbomen en weide; vanuit hier heeft men een prachtig uitzicht op het huis, dorpje en de omliggende natuur.

 

Kortom: een compleet huis voor relatief weinig geld, in een zowel bij Hongaren als buitenlanders zeer geliefd plaatsje!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 43353
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 105 m2
Perceeloppervlakte: 3,329 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 808
Terrassen: 2
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouw
Elektra
Garage
Gas
Gas verwarming
Internet mogelijk
Kabel tv/radio
Omheinde tuin
Riolering
Water
Wijnkelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties