Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szalatnak

Referentienummer: 708
Voeg toe aan favorieten
1220
Verkocht
?????????????????????????? ?????????????????????????? ??????????????????????????

Beschrijving

Rustiek gelegen nog te renoveren ruime traditionele Schwabische boerenwoning, gelegen op ruim 1 hectare grond in het rustieke schilderachtige dorpje Szalatnak, aan de noordzijde van het Mecsekgebergte.

 

Het huis ligt op een mooi perceel in een rustige, doodlopende straat aan de rand van het dorp. Het pand is gelegen op drie grondstukken van in totaal 10.052 m2, eventueel zijn er direct naast nog extra percelen bij te koop, alsmede een tweede boerderij, in totaal is het mogelijk ca. 2-2,5 hectare te kopen! Het huis zelf dient weliswaar volledig te worden gemoderniseerd, maar is op zich degelijk gebouwd en biedt veel authentieke elementen en uitstraling; de belangrijkste onderdelen zijn zeker goed, enkele zaken zijn reeds aangepakt en het is een droog huis.

 

De boerderij heeft een hoge fundering en ook hoge plafonds, met ruime kamers. Op de begane grond bevinden zich 4 ruime kamers, een (zomer)keuken, voorraadkamer en ruimte voor een badkamer. Achter het woonhuis bevindt zich een los bijgebouw (ca. 60 m2) met stal en schuur, deze kan evt. verbouwd worden tot een gastenverblijf. De verdieping is bergzolder.

 

Het huis is aangesloten op water, elektra en telefoon, aardgas is aanwezig in de straat, voor de woning. Een leuk project voor wie het geheel naar eigen smaak wil (laten) renoveren, relatief veel woning in een geliefd dorp voor weinig geld!

 

De grondstukken achter de woning bieden een schitterend panorama over het dorp en de omliggende uitgestrekte natuur. Het terrein is, in combinatie met het huis, ideaal voor het houden van paarden en andere dieren.

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 26100
Woonoppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: 10,052 m2
Slaapkamers: 4
Referentienummer: 708
Terrassen: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Afstand tot de stad: 18 km

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties