Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szalatnak

€ 42.500
Referentienummer: 1088
Voeg toe aan favorieten
951

Beschrijving

Voormalig kinderdagverblijf te koop!

Nabij de mooie stad Pécs (30 km) ligt het kleine dorp Szalatnak. Mooi gelegen in een heuvelachtige omgeving en omgeven met veel groen en natuur. Er is een goede doorgaande weg naar de omringende dorpen en ook naar Komló en Pécs. In het dorp zelf zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zoals een buurtwinkel en een kroeg. Er is geen postkantoor meer, maar de postbode komt aan de deur en men kan dan alle noodzakelijke dingen afhandelen zoals het doen van betalingen, gemak dient de mens! Het dorp maakt een nette en verzorgde indruk. Het is een geliefd dorp onder de Nederlanders en Belgen.

Het gaat hier om een toch wel speciaal object, te weten het voormalige kinderdagverblijf met een zeer centrale ligging in het mooie dorp. Men moet door de zakelijke indeling heen kunnen kijken om te zien dat dit object veel mogelijkheden heeft voor tal van zaken zoals: toerisme, een woonhuis, meerdere appartementen of een galerie. Met een woonoppervlak van ongeveer 180 m2 best groot en de bijbehorende bijgebouwen waaronder een soort van service woning biedt veel mogelijkheden. Het geheel staat op een ietwat glooiend perceel van 1800 m2. Dit object is eigendom van de gemeente en deze wil graag meewerken/denken aan een nieuwe of andere bestemming waar mogelijk.

Let op: dit is wel een object met veel werk en een ombouw /renovatie behoeft een forse investering.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Leuke en interessant object met werk gelegen in een leuk dorp en mooie omgeving!

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 68736
Prijs: € 42.500
Woonoppervlakte: 180 m2
Perceeloppervlakte: 1,800 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Referentienummer: 1088
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Gas
Gastenverblijf
Internet mogelijk
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties