Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szalánta

€ 57.500
Referentienummer: 947
Voeg toe aan favorieten
1361

Beschrijving

PRIJSAANPASSING!!

Ruime degelijke woning op een goede locatie!

Centraal gelegen tussen Pécs en Harkány ligt het middelgrote dorp Szalánta. Het dorp is meer dan gemiddeld welvarend en er zijn veel voorzieningen zoals  een supermarkt, buurtwinkels, eet- en drinkgelegenheden, een postkantoor, een apotheek en een huisarts. De verbindingen van en naar Szalánta zijn zeer goed en men is binnen 15 minuten zowel in Pécs (12 km), als in het 15 kilometer verderop gelegen Harkány.

Deze zeer ruime en in redelijke staat verkerende woning heeft een woonoppervlakte van 204 m2 en is verdeeld over 3 verdiepingen en er zijn 8 kamers/ruimtes. Een modernisatie is wel nodig bij deze woning om het geheel weer naar deze tijd aan te passen. Het interessante aan deze woning is het feit dat er 2 separate appartementen zijn met een eigen ingang dus geschikt voor meerdere gezinnen of wonen en werken (verhuur) te combineren. De indeling van de woning: kelder, begane grond en de 1e verdieping/zolder.

Op het ruime perceel van 3931 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een garage en een werkplaats.

Het geheel is structureel en heeft veel mogelijkheden en dat gelegen in een bovengemiddeld centraal gelegen middelgroot dorp met veel voorzieningen!

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV gestookt op hout. Gas ligt voor aan de straat en kan makkelijk worden doorgetrokken naar de woning. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 37670
Prijs: € 57.500
Woonoppervlakte: 204 m2
Perceeloppervlakte: 3,931 m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Referentienummer: 947
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Vergelijk Advertenties