Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szakadát

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 984
Voeg toe aan favorieten
2044
Verkocht

Beschrijving

Gerenoveerde boerderij met separaat gastenverblijf!

 

Gelegen in een mooie heuvelachtige omgeving ligt het kleine dorp Szakadát. Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen voorhanden zoals een buurtwinkel en een kroeg. Kenmerkend is toch wel feit dat er veel natuur en ruimte is…Ideaal voor de rustzoeker. De bereikbaarheid van en naar het dorp is goed en de provinciale weg (65) ligt op een steenworp afstand. Via de 65 is men binnen 15-30 minuten in de grotere plaats Hőgyész (9 km) en de stad Tamási (waar men alle noodzakelijke voorzieningen bij elkaar heeft zoals supermarkten, winkels, eet- en drinkgelegenheden, een apotheek, banken, een postkantoor en uiteraard de thermaal baden.)

Het betreft hier een gerenoveerde en uit steen opgetrokken boerderij met 2 extra separate, maar aangrenzende percelen. De boerderij heeft een woonoppervlakte van ongeveer 106 m2. Er is een gezellige serre (16 m2), een ruime eetkeuken (13 m2),  een grote slaapkamer (25 m2), een huiskamer (21 m2), een badkamer met toilet (9 m2), een  overloop (6 m2) en een extra bijkeuken of slaapkamer (16 m2).

Via een eigen ingang onder het overdekte terras komt men in het gastenverblijf. Het woonoppervlak is ongeveer 90 m2 en er is een balkon (10 m2), een overloop (15 m2), een slaapkamer (15 m2), een huiskamer (20 m2) en een zolder van 35 m2, welke makkelijk bij de woonruimte getrokken kan worden.

Zoals reeds aangegeven bestaat het geheel uit 3 separate en aangrenzende percelen: het perceel met de woning is 739 m2, perceel aan de linkerzijde 697 m2 en het perceel aan de rechterzijde met zwembad is 392 m2 dus…….Heerlijk veel privacy! Totaal van de 3 percelen is 1828 m2.

Gas, water en elektra is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren en een mooie houtkachel. Internet en tv aansluiting is mogelijk en aanwezig. Het gehele huis is voorzien van kozijnen met dubbele beglazing en de elektra en waterleidingen zijn vernieuwd. Het dak is in een goede staat en de boerderij is kurkdroog!

Zeer interessant en instapklare boerderij met veel mogelijkheden gelegen in een mooi en net dorp omgeven door veel natuur!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 44455
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 196 m2
Perceeloppervlakte: 1,828 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 984
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Gas verwarming
Gastenverblijf
Gedeeltelijk gerenoveerd
Gemeubileerd
Gerenoveerd
Hongaarse tegelkachel
Hongaarse zomerkeuken
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Zolder
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties