Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Sósvertike

€ 1
Referentienummer: 1063
Voeg toe aan favorieten
1966
Verkocht

Beschrijving

Ruime woning met veel privacy!

Landelijk gelegen maar nabij de kleine stad Sellye ligt het pittoreske dorpje Sósvertike waar nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zijn zoals een buurtwinkel. Hier heerst nog het echte dorpse gevoel. Veel natuur en een vlakke omgeving zijn kenmerkend voor deze regio.  De rivier de Drava is kort bij en ook de grens naar Kroatië is makkelijk en snel te bereiken en zeer interessant voor iemand die van rust ruimte en vrijheid houdt, want het aantal inwoners/ km2 is laag. De bereikbaarheid van en naar Sósvertike is goed.

Het gaat hier om de voormalige school van het dorp wat nu een woonhuis is geworden, maar men ziet de originele indeling nog op diverse punten terug. De woning is met een woonoppervlak van ongeveer 200 m2 zeer ruim en doet door de hoge plafonds nog ruimer aan. Het geheel is in een redelijk/goede staat, maar zeker meteen bewoonbare staat! De ligging is in een zijstraatje van de hoofdstraat en als laatste huis heeft men gehele vrijheid. Het buurtwinkeltje is in het begin van de straat en op loopafstand.

Men komt binnen in een ruime hal (vroegere ingang school) met aan het einde een hal naar links en rechts (een T vorm). De zeer ruime woonkamer van ongeveer 55 m2 heeft openslaande deuren naar een terras met vrij uitzicht over de velden. Door de vele en grote ramen is er veel lichtinval. Er zijn 3 slaapkamers van ongeveer 12 m2 , 25 m2 en 25 m2. De open leefkeuken geeft toegang tot de 2 badkamers en 2 slaapkamers en een natte ruimte met de opgang naar de zolder. Al met al zeer praktisch ingedeeld.

De woning heeft wat liefde en werk nodig zoals wat stuuk en verf werk, maar het is vooral cosmetisch. Er was een CV op gas met eigen gastank, de huidige eigenaar heeft deze gastank laten afkoppelen, maar alles is en staat er nog dus dat kan weer worden aangesloten. Op het ruime perceel van 3526 m2 staan nog enkele bijgebouwen, waaronder een garage en een opslag ruimte. Tevens is er een zwembad aanwezig wat wel wat aandacht nodig heeft, maar de zuiveringsinstallatie (zout) en verwarmingsinstallatie zijn nog aanwezig en als alles klaar is kan men heerlijk genieten van het zwembad. Belangrijk is te weten dat door privé omstandigheden het zwembad enkele jaren niet meer in gebruik is, maar de foto laat zien hoe het was tijdens gebruik.  Het zwembad is  aangepast voor minder valide mensen met til-lift en een makkelijke toegang!

Interessant is het feit dat het perceel aan de voorkant (met de vele bomen) ook tot de deal behoort en dit perceel is 4757 m2 groot en zorgt voor nog meer privacy en wanneer nodig ook voor veel hout. Het totale perceel oppervlak is dan maar liefst 8283 m2. Onder het zeer ruime overdekte terras van maar liefst 75 m2 is het heerlijk vertoeven en heeft men een uitzicht over de tuin en de velden.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een soort van septic tank (beerput) Als verwarming is er nu een CV gestookt op hout maar kan weer omgezet worden op (eigen) gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een zeer ruime woning met ”een  smoel ” op een ruim perceel met veel vrijheid en weids uitzicht. Men krijgt veel waarde voor het geld!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 63964
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 200 m2
Perceeloppervlakte: 8,283 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Referentienummer: 1063
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
centrale verwarming op hout
Elektra
Garage
Gas verwarming
Houtkachel
Internet mogelijk
Panoramisch uitzicht
Soort van sceptic tank
Tillift voor het zwembad
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zolder
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties