Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Somogyviszló

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1031
Voeg toe aan favorieten
1911
Verkocht

Beschrijving

Werkelijk een plaatje!

Iets boven de grotere stad Szigetvár ligt het kleine dorpje Somogyviszló en daar kunt u iets heel aparts vinden. Namelijk deze ruime in goede verkerende en volledig uit steen opgetrokken woning. Somogyviszló is een klein dorp waar nog enkele basisvoorzieningen te vinden zijn. De kleinere stad Szigetvár is binnen 15 minuten te bereiken. Lidl, Penny, Spar, Tesco, alles is er te vinden. Tevens zijn er enkele leuke eet- en drinkgelegenheden. Vergeet ook de thermaal baden niet. De prachtige winkelstad Pécs is met een kleine 50 minuten te bereiken en men kan hier naar hartenlust winkelen.

Net voor het einde van het dorp ligt deze zeer interessante woning met veel mogelijkheden. De woning is iets hoger en ook nog ongeveer 30 meter van het begin van het perceel gelegen waardoor men een mooi uitzicht heeft over de velden en er absoluut geen geluidsoverlast van de weg is, ook al is het maar een doorgaande dorpsweg. Door de ligging heeft men ook een ruime mate van privacy en er geen, noemenswaardige, buren.

De vorige en huidige eigenaren hebben de woning met veel liefde en beleid gerenoveerd en het geheel is in een zeer goede en direct bewoonbare toestand. In de periode 2005-2007 zijn alle elektra en waterleidingen vervangen en vernieuwd. In de jaren erna zijn er nog meer verbeteringen aangebracht. Het is goed te zien dat de indeling met beleid is veranderd en tot vandaag de dag voldoet aan alle West-Europese normen. Zelfs de veeleisende koper zal aangenaam verrast zijn!

De hokkerige indeling is veranderd een een soort van “open plan”  waardoor men een extra ruimtelijk gevoel krijgt. De voorheen open galerij is professional veranderd in een ruime hal van waaruit men aan twee kanten de woning in kan. De neutrale mooie en degelijke mediterraan aandoende tegelvloer loopt door in het gehele huis, wat het geheel een extra cachet geeft. Er ligt een geheel nieuw dak op en in de woning is een prachtige luxe typisch Hongaarse tegelkachel geplaatst.

Het woonoppervlak is ongeveer 110 m2 en er is een ruime hal, een serre, 2 slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en eetkamer, een badkamer met toilet en een extra ruimte waar de wasmachine en droger staan.

Niet alleen aan de binnenkant heeft men veel aandacht besteed maar zeer zeker ook aan de buitenkant. Het zeer ruime doorlopende terras (gedeeltelijk overdekt) zorgt voor een fijne ruime zitruimte waar men heerlijk met 6-10 personen kan zitten en wellicht barbecueën. Alle ramen met dubbele beglazing, zijn voorzien van rolluiken en horren. Op het perceel van ongeveer 2560 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een ruime garage (ongeveer 25 m2) en een 2e overdekt terras en of carport (ongeveer 25 m2) met betonnen vloer  (ideaal voor het maken van een relaxruimte) De ruime majestueuze stal, ongeveer 90 m2, welke opgetrokken is uit steen en in een goede staat verkeerd en prachtig is ingericht en afgemaakt, maakt het geheel af!

Eerlijk is eerlijk: Een woning in deze staat en met deze ligging komt men niet vaak tegen. Werkelijk instap klaar, de sleutel omdraaien en op het terras gaan zitten en genieten van het uitzicht en de privacy en uiteraard onder het genot van een echt Hongaarse wijntje!

Elektra en water is aanwezig, de afwatering loopt via een septic tank van ruim 10 m3 en als verwarming is er nu een tegelkachel en paneelverwarming. Internet en tv aansluiting is aanwezig!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 55838
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: 2,650 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 1031
Terrassen: 1
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Hongaarse tegelkachel
Hongaarse zomerkeuken
Houtkachel
Internet mogelijk
Panoramisch uitzicht
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Euro
Verkocht

Somogyviszló

€ 1 VERKOCHT
Instap klaar met gastenverblijf!   Iets boven de grotere stad Szigetvár ligt het kleine dorpje Somogyviszló en [meer]
Instap klaar met gastenverblijf!   Iets boven de grotere stad Szigetvár ligt het kleine dorpje Somogyviszló en [meer]
32 175 m2 3,710 m2meer

Vergelijk Advertenties