Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Somogyhatvan

€ 17.500
Referentienummer: 609
Voeg toe aan favorieten
3576
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beschrijving

IN PRIJS VERLAAGD!

Leuke, pas gerenoveerde, woonboerderij te koop in het dorpje Somogyhatvan, nabij de vismeren.

De kleistenen muren zijn grotendeels met baksteen gerenoveerd. De elektriciteitsleidingen zijn geheel vernieuwd inclusief electrakasten. Krachtstroom aanwezig. De woning is verder aangesloten op het leidingwater, heeft een internetverbinding en een satellietschotel; aardgas en telefoon op het perceel aanwezig. De woning is niet groot maar biedt wel alle benodigde comfort. Bij binnenkomst in de hal kunt u rechtsaf de ruime en stijlvol ingerichte keuken in met zijn originele houten plafond en prachtige Hongaarse tegelkachel. Meteen weer rechts (open) is de woonkamer die ruim plaats biedt voor een gezellige zit. Deels achter de keuken bevindt zich de badkamer die voorzien is van een wastafel, douche en toilet. Achter het andere deel van de keuken is een voorraadkamer die via de hal bereikbaar is en bij de badkamer zou kunnen worden getrokken. Daar is de boiler en een vlizotrap.

Vanuit de woonkamer kan men via een wenteltrap naar de zolder waar men reeds een slaapkamer gepland heeft. Deze dient echter nog gemaakt te worden.

Achter de woning bevind zich de nieuw gebouwde garage, die ingericht is om autoschadeherstel of autorenovatie te plegen, met krachtstroom, stalen werkbanken en grote zolder. (Auto’s spuiten is in Hongarije 4x zo goedkoop).

Het perceel is rechthoekig en gaat ver naar achteren, met acacia-aanplant voor houtverwarming en bouwhout. Daar is ook de boomgaard (pruimen, peren, appels). Er staat verder nog een oude waterput een stenen buitentoilet en een aantal mooie oude bomen. Er zijn geen buren aan de achterzijde, waardoor men een vrij uitzicht heeft. Het huis is na het afmaken van de laatste puntjes naar persoonlijke smaak geschikt als vakantiewoning, maar ook voor permanente bewoning voor een kleinere huishouding.

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 21856
Prijs: € 17.500
Woonoppervlakte: 55 m2
Perceeloppervlakte: 2,278 m2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 609
Terrassen: 1
Garages: 1
Gemeubeld: Optie
Optie voor meer grond: Nee
Afstand tot de stad: 9 km

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties