Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Somberek

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 985
Voeg toe aan favorieten
1615
Verkocht

Beschrijving

Ruime, gerenoveerde woning!

Centraal gelegen ten opzichte van Mohács (12 km) en Pécs (29 km) ligt het goed ontwikkelde en welvarende dorp Somberek. Het gaat hier zeer zeker niet om een leegloop dorp! Alle benodigde voorzieningen zijn voorhanden zoals supermarkt(en), een postkantoor, een bank, een dokter, buurtwinkels, een school en een verzorgingshuis. De centrale ligging nabij de steden en thermaal baden en de wijngebieden maken het een goede locatie. De omgeving is heuvelachtig en omgeven met veel bossen. Somberek is een welvarend dorp met alle voorzieningen!

Deze volledig gerenoveerde en in zeer goede staat verkerende woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 240 m2. Doordat de woning hoger gelegen is heeft men een mooi panoramisch uitzicht.

Het gaat hier eigenlijk om een woning met 4 lagen.  Op het 1e level is er een hal, een woonkamer, 2 slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Vanuit het 1e level gaat men naar het 2e level met een eetkamer, een keuken, een overloop en een gesloten terras. Of dat nog niet genoeg heeft heeft men op de volgende verdieping nogmaals een woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer met toilet. Last but not least is er ook nog een zolder. Uiteraard is er ook nog een kelder met een wasruimte, een opslag en een stookruimte. Op het ruime perceel van 1500 m2 staat ook nog een extra gebouw met 2 garages, werkruimte en opslagruimte.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Zeer ruime woning met vele mogelijkheden gelegen in een goed en welvarend dorp!

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 44825
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 240 m2
Perceeloppervlakte: 1,500 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Referentienummer: 985
Garages: 2
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties