Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Somberek

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1034
Voeg toe aan favorieten
1901
Verkocht

Beschrijving

Ruime woning in een goed dorp!

Centraal gelegen ten opzichte van Mohács (12 km) en Pécs (29 km) ligt het goed ontwikkelde en welvarende dorp Somberek. Het gaat hier zeer zeker niet om een leegloop dorp! Alle benodigde voorzieningen zijn voorhanden zoals een supermarkt(-en), een postkantoor, een bank, een dokter, buurtwinkels , een school en een verzorgingshuis. De centrale ligging nabij de steden en thermaal baden en de wijngebieden maken het een goede locatie. De omgeving is heuvelachtig en omgeven met veel bossen. Somberek is een welvarend dorp met blijvend alle voorzieningen!

Het gaat hier om een ruime en structureel in goede staat verkerende boerderij maar een modernisatie is wel aan de orde, want het geheel moet weer in de moderne tijd getrokken worden. Voordeel is wel dat alle benodigde voorzieningen wel reeds voorhanden zijn. Met een woonoppervlak van 150 m2 is de woning gewoon ruim te noemen. Er is een gesloten galerij, 5 kamers, een keuken, een eetkamer en een badkamer met toilet. Op het praktische perceel van 1434 m2 staan diverse zeer bruikbare bijgebouwen waaronder een garage, een wijnkelder, een pershuis, een opslag en een stal. Uiteraard is er ook een waterput.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectors . Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ruime woning gelegen in een goed en welvarend dorp !

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 57623
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 150 m2
Perceeloppervlakte: 1,434 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Referentienummer: 1034
Garages: 1
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Internet mogelijk
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijnkelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties