Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Sávoly

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 879
Voeg toe aan favorieten
8339
Verkocht

Beschrijving

Unieke kans om wonen en werken te combineren!

Nabij het Balatonmeer en het Kis-Balaton ligt het kleinere maar net verzorgd dorp Sávoly. Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zoals een enkele buurtwinkels en een kroeg. Het dorp is goed onderhouden en de infrastructuur en het openbaar vervoer van en naar het dorp is goed. Het Balatonmeer is maar 16 km en binnen 15 minuten te bereiken. De grotere plaats Nagykanizsa ( 46.000 inwoners ) is te bereiken binnen 25 minuten en zelfs de prachtige stad Keszthely met de bekende thermaalbaden binnen 35 minuten.. Een ideale ligging dus! Wonen en werken is hierdoor perfect met elkaar te combineren en de woning biedt alle mogelijkheden daartoe.

De klassieke boerderij met gastenverblijven is in een goede en direct bewoonbare en functionele staat. Het hoofdgebouw van ongeveer 100 m2 heeft een hal, eetkamer/receptie, woonkamer, keuken, slaapkamer en een badkamer met toilet. Met een beetje fantasie en wat verfwerk komt men al een heel eind om het geheel weer modern en bij deze tijd te maken.

Ook zijn er 2 grote gastenverblijven zijn die geheel gereed zijn voor de verhuur.  Het eerste gastenverblijf is een klein gastenverblijf met keuken en een slaapkamer en woonkamer. Het tweede gastenverblijf is geschikt voor 6 personen met een terras, woonkamer, keuken, badkamer met toilet en op de 1e verdieping zijn er slaapkamers.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Op het ruime en diepe perceel van meer dan 3000 m2 staan veel fruitbomen en er is ook een wijnkelder aanwezig. Overal is elektra reeds aangelegd.

Werkelijk een prachtige kans om voor een zeer scherpe prijs in de buurt van het Balatonmeer een camping/B&B of gewoon als vakantieverhuur te starten…..

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 26750
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 250 m2
Perceeloppervlakte: 3,297 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Referentienummer: 879
Gemeubeld: Ja
Optie voor meer grond: Nee
Elektriciteit
Gas
Riolering
Satelliet
Telefoon
Water

Vergelijk Advertenties