Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Rinyaújlak

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 995
Voeg toe aan favorieten
2526
Verkocht

Beschrijving

Uniek object !

Gelegen in het kleine, typisch Hongaars, plattelandsdorp Rinyaújlak ligt dit toch wel uniek te noemen object. Het dorp is best centraal gelegen en de leuke stad Barcs is met een kleine 15 minuten te bereiken en het grotere dorp Csokonyavisonta met het thermaal bad zelfs op loop/fietsafstand namelijk maar 6 km. De omgeving is landelijk en redelijk vlak. In het dorp zelf zijn nog enkele minimale voorzieningen aanwezig zoals een kleine supermarkt, een buurtwinkel en een kroeg. Alle winkelmogelijkheden zijn te vinden in Barcs. Landelijk en rustiek leven maar de stad om de hoek! Ideaal voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden. Uiteraard ontbreekt een klein vismeertje ook niet.

Deze woning/ dit object dient men echt met eigen ogen te zien! De uitgebreide fotoreportage spreekt voor zich.

Waarom is dit object uniek te noemen…..heel simpel! De zeer goede staat van het object, 2 gastenverblijven, ruime wijnkelder, ruim hoofdwoning en niet te vergeten de ruime paardenstallen en zoals reeds aangegeven….alles in een zeer goede en direct bewoonbare staat en uiteraard op West-Europees niveau. De hoofdwoning is in 2005 geheel met smaak gerenoveerd en uitgebouwd. De paardenstallen, gastenverblijven zijn in 2011 gebouwd. Let wel…..met volledige vergunningen en keurig ingetekend en aangemeld bij het Hongaarse kadaster…..dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Het object bestaat uit volgende gebouwen:

  • hoofdwoning: woonoppervlak ongeveer 130 m2 met hal, een zeer ruime badkamer met bad en douche, een keuken met bijkeuken en openslaande deur naar een overdekt terras, ruime open woon en eet- kamer en 2 slaapkamers. Het overdekte terras ligt op het westen en het overdekte terras bij de keuken op het oosten dus men kan met de zon mee verhuizen…..altijd genieten van de zon dus.
  • gastenverblijf 1: woonoppervlak ongeveer 25 m2 met een open woonkamer/keuken/slaapkamer en een badkamer met douch en toilet en een overdekt terras van ongeveer 8 m2. Aansluitend een garage (ongeveer 16 m2) en een kleine werkplaats.
  • gastenverblijf 2: woonoppervlak ongeveer 36 m2 met een ruime woonkamer (nu slachtruimte) en een slaapkamer met open keuken en een separaat toilet en doucheruimte. Onder dit gastenverblijf ligt een zeer ruime wijnkelder van maar liefst ongeveer 25 m2!
  • paardenstal: oppervlakte ongeveer 80 m2 met 3 paardenboxen (mogelijkheid tot 4) en een hooi-opslagruimte.
  • stallen kleinvee : oppervlakte ongeveer 60 m2 met 4 separate hokken en 2 opslagruimtes.

Er is een watervoorziening voor de paarden en kleinvee vanuit een eigen zeer zuivere bron op te pompen via een hydrofoorpomp. Voor de paarden is er genoeg uitloop mogelijkheden en wat het geheel nog mooier en aantrekkelijker maakt voor de echte paardenhouder/liefhebber zijn de vele mogelijkheden om direct de open natuur in te rijden wat ook is toegestaan……werkelijk uitzonderlijk.  Alles staat op een geheel omheind perceel van 5089 m2.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas, tegelkachel en uiteraard een airco die zowel koelt als verwarmt. Internet (glasvezel) en tv aansluiting is aanwezig.

Zoekt u rust, ruimte en natuur en wilt u graag paarden of kleinvee houden en wonen in een typisch Hongaars plattelandsdorp maar u wilt niet inboeten qua comfort en kwaliteit…….laat deze kans dan niet aan u voorbij gaan. Het object is niet goedkoop maar als men de kwaliteit ziet en wat men voor deze prijs allemaal krijgt dan is het iedere € meer dan waard!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 46890
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 191 m2
Perceeloppervlakte: 5,089 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Referentienummer: 995
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Centrale verwarming
Elektra
Garage
Gas
Gastenverblijf
Hongaarse tegelkachel
internet
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Riolering
Water
Wijnkelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties