Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Pécs

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 967
Voeg toe aan favorieten
4224
Verkocht
Wijnhuis

Beschrijving

Houten wijnhuis gelegen in het wijngebied van Pécs!
Zeer nabij het centrum van Pécs en in een mooie heuvelachtige omgeving en in het wijngebied ligt dit interessant wijnhuis met veel mogelijkheden. Pécs is gelegen aan de voet van het Mecsek gebergte en is een echte levendige en mooie stad met alle voorzieningen die men maar kan bedenken. De omgeving is heuvelachtig en alles is binnen handbereik. Om een idee te geven van de centrale ligging van dit wijnhuis….het moderne inkoopcenter de Árkád, gelegen midden in het centrum van de stad, ligt maar op 2 km (5 minuten per auto) rijden. De infrastructuur en het openbaar vervoer van en naar het wijnhuis is  goed. Het wijnhuis is gelegen in een mooie en heuvelachtige omgeving met een mooi panoramisch uitzicht.
Het wijnhuis (houten chalet op een betonnen fundering) op zich is niet zo bijzonder maar wel in een redelijke en direct te gebruiken staat. Het woonoppervlak is ongeveer 24 m2 op de begane grond en de 1e verdieping is ook ongeveer 16 m2 en er is een woonkamer, een keuken, een toilet en 1 slaapkamer.  Onder het ruime overdekte terras is het heerlijk vertoeven en heeft men een mooi uitzicht over de glooiende heuvels. Op het dubbele, 860 en 846 m2, en brede perceel staan diverse bruikbare bijgebouwen waaronder opslag en een wijnkelder en uiteraard ontbreken de wijnranken en fruitbomen ook niet. Het perceel loopt helemaal door tot aan het dal en beekje.
Er is wel nog wat werk, zoals het plaatsen van een badkamer en het binnenbrengen van water, maar het houtwerk is in een goede staat en laat zien dat het chalet altijd met liefde onderhouden is.
Elektra is aanwezig, water loopt via een tank maar er is de mogelijkheid om de waterput te delen met de buurman en via een hydrofoorpomp stromend water in het huis te krijgen. Er is een gas convector gestookt op een gasfles.
Dit wijnhuis koopt men puur voor de locatie, nabij Pécs en het prachtige uitzicht!
Let op: het betreft hier een lange aankoopprocedure!

Pécs (Duits: Fünfkirchen, Kroatisch: Pečuh, Servisch: Печуј/Pečuj) is met 146.581 inwoners (2014) de op vier na grootste stad van Hongarije. In 2016 was het aantal inwoners gedaald naar 145 347. De stad ligt in het zuidwesten van het land, in de beschutting van het Mecsekgebergte, even ver van de Donau als van de Drau (Drava). Het is de hoofdstad van het comitaat Baranya. Sinds 1954 is Pécs een “stad met comitaatsrecht” (megyei jogú város). Als zuidelijkste grote stad van Hongarije wordt de stad gekenmerkt door een mediterraan aandoende sfeer. Bovendien herbergt de stad de opvallendste Turkse bouwwerken van Hongarije, die in het land verder niet bijzonder talrijk zijn.

Pécs is een universiteitsstad en heeft mijnbouw (uranium, steenkool), keramische industrie (de porseleinfabriek Zsolnay), lederwaren- en voedingsmiddelenindustrie. De streek ten zuiden van de stad produceert wijn. De kunstenaars Viktor Vasarely werd in Pécs geboren. Ten zuiden van de stad ligt de luchthaven Pécs-Pogány.

In 2010 was Pécs een van de culturele hoofdsteden van Europa.

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 41470
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 24 m2
Perceeloppervlakte: 1,706 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Referentienummer: 967
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Achtertuin
Elektra
Internet mogelijk
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Wijn kelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties