Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Pécs

€ 106.150
Referentienummer: 910
Voeg toe aan favorieten
314
Verkocht o.v.b

Beschrijving

Ruim appartement gelegen in Pécs en op 5 minuten van het Centrum!

Midden in de Culturele Hoofdstad van Europa 2010, Pécs, ligt dit ruim appartement met uitzicht over de stad. Alle voorzieningen liggen op loopafstand en het centrum van Pécs is in een kleine 5 minuten te bereiken. Cultuur, eet- en drinkgelegenheden, winkels en ga zo maar door! Dit is het leven in de de sprankelende stad Pécs!

Het appartement is gelegen in een rustige wijk en is onderdeel van een een woning verdeeld in 2 appartementen waarbij de de eigenaar ook een appartement in gebruik heeft. Het unieke van dit appartement is toch wel de afmeting (de meeste appartementen in Pécs zijn maximaal 60 m2 groot ), want met een woon oppervlak van 116 m2 is het gewoon voor stadse begrippen erg ruim. De hoge plafonds geven nog een extra ruimtelijk gevoel!

Er is een ruime woon/eet kamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer met toilet en een overloop. Het ruime terras van 24 m2 maakt het geheel af. De tuin heeft een totaal oppervlakte van 541 m2 en daarvan behoort de helft bij het appartement dus 270 m2.

Men heeft ook de mogelijkheid om de er bijbehorende zeer ruime garage van maar liefst 40 m2 bij te kopen en er zelfs parkeergelegenheid op het perceel zelf.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Een mooi ruim appartement in een van de mooiste steden van Hongarije, ideaal voor permanente bewoning maar zeer zeker ook geschikt voor de verhuur. Gewoon een goede investering!

De verkoopprijs is exclusief de garage van € 12.950,- en kosten koper.

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 32286
Prijs: € 106.150
Woonoppervlakte: 116 m2
Perceeloppervlakte: 270 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 910
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties