Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Palotabozsok

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 958
Voeg toe aan favorieten
4965
Verkocht

Beschrijving

Ruime degelijke boerderij!
Centraal gelegen aan de provinciale weg naar o.a Pécs ligt het middelgrote dorp Palotabozsok. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen aanwezig voor het dagelijkse leven. Een supermarkt, buurtwinkels, een dokter en een postkantoor. Het is een net en verzorgd dorp. De straat waar deze woning ligt is ruim opgezet en kenmerkt zich door de vele zeer ruime Schwabische boerderijen…..
De leuke plaats Mohács is met een 20 minuten te bereiken (30 km) en vanuit hier kan men leuke activiteiten plannen zoals een bootvaart over de Donau of met de veerboot oversteken naar het andere comitaat Bacs-Kiskun….En Pécs is met een goed half uurtje te bereiken (55 km)  De afstanden zijn best groot maar door de ligging aan de provinciale weg in tijd maar kort. De M6 naar Boedapest ligt maar op 2 km dus de ligging is heerlijk centraal.
Deze ruime, in goede staat verkerende boerderij (volgens Hongaarse normen) heeft een woonoppervlak van 125 m2 er er is een hal, een keuken, een woonkamer, een overloop, een badkamer met apart toilet en 3 slaapkamers. Al het moderne comfort is aanwezig. Het geheel staat op een praktisch perceel van 716 m2. Uiteraard kan een modernisatie geen kwaad, maar dat kan in de loop van de tijd.
Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet/tv en telefoonaansluiting is mogelijk.
Gewoon een ruime boerderij met veel mogelijkheden gelegen in een mooi en net dorp!
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 38535
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 125 m2
Perceeloppervlakte: 716 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 958
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Elektriciteit
Gas
internet
Kabel tv/radio
Septische tank
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties