Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Orfű

€ 59.995
Referentienummer: 933
Voeg toe aan favorieten
4269
Speciaal

Beschrijving

Vakantiewoning op een van de mooiste plekjes!

In de omgeving van het Mecsek gebergte en in het mooie grote dorp Orfű ligt deze vakantiewoning welke geschikt is voor permanente bewoning. Orfű is een plaats gelegen aan een leuk meer met veel toeristische activiteiten zoals een mooi zwemparadijs. Het is een echte toeristische trekpleister in het zuiden van Hongarije. Het dorp heeft alle noodzakelijke voorzieningen welke nodig zijn om plezierig te leven en wat ook nog heel belangrijk is dat de verbindingen naar de prachtstad Pécs gewoon uitstekend zijn. Pécs is binnen 15 minuten te bereiken.

Deze vakantiewoning, een twee-onder-een-kap en opgetrokken uit steen, ligt op een wel heel uitzonderlijk locatie want de ligging is helemaal boven bij de zendtoren wat ook weer een attractie is want men heeft vanuit hier een adembenemend uitzicht!

De ligging is ook op een praktische afstand van het toeristische gedeelte van Orfű maar via een wandelpad ben je binnen 15 minuten direct aan het meer. Een ideale combinatie van rust en drukte!

Deze woning leent zich derhalve ook heel goed voor de verhuur!

Het woonoppervlak is ongeveer 70 m2 en er zijn twee verdiepingen en een kelder. Op de begane grond is de woonkamer een badkamer en een keuken welke recent vernieuwd. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en een separaat toilet. De kelder is bruikbaar en met ongeveer 20 m2 lekker groot. Vanuit het ruime terras met een mooie barbecue heeft men een schitterend uitzicht over het het meer. Het uitzicht vanuit het balkon mag er ook zeer zeker wezen!

Het geheel staat op een perceel van ongeveer 265 m2 en is volledig omheind. Aan de voorzijde van de woning is een parkeergelegenheid gemaakt.

Zeer recent is de woning aan de binnenzijde voorzien van een nieuwe verflaag zodat alles er fris uitziet.

Elektra en water vanuit een eigen bron is aanwezig en het gas ligt reeds in de tuin en kan makkelijk worden aangesloten. Door de ligging is er met de Telekom een afspraak gemaakt dat er op het dak een antenne mag staan en dat de eigenaar in ruil vrij en onbeperkt internet heeft. Tv is mogelijk via de schotel. De afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming dient een houtkachel.

Er is onderzoek gedaan om te kijken of men van de woning een 100 % eco woning kan maken. Een extra isolatie, dubbelglas en zonnepanelen aanbrengen kost ongeveer € 10.000,- en na deze aanpassingen woont men volledig onafhankelijk!

Deze woning koopt men alleen al puur voor de locatie….

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 34847
Prijs: € 59.995
Woonoppervlakte: 70 m2
Perceeloppervlakte: 265 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 933
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties