Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Nagyvejke

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 244
Voeg toe aan favorieten
4010
Verkocht

Beschrijving

Ruime klassieke boerderij,

Mooi gelegen in een heuvelachtige omgeving en zeer centraal ten opzicht van Tevel en Bonyhád ligt het kleine dorp Nagyvejke. In het dorp zijn nog minimale basisvoorzieningen aanwezig, maar het grotere dorp Tevel ligt maar op een kleine 15 minuten en de grotere stad Bonyhád op een klein half uurtje. Het middelgrote dorp Kisdorog ligt op een kleine 25 minuten en daar zijn nog veel voorzieningen aanwezig. Op ongeveer 3 km ligt het hoofddorp en daar is een postkantoor en nog andere voorzieningen.

De boerderij is gelegen in het centrum op een hoek en is in een goede en direct bewoonbare staat. Veel is al gerenoveerd en past bij West-Europese smaak. Belangrijk is te weten dat de straat waar de boerderij ligt alleen voor het bestemmingsverkeer van het kleine dorp er is dus een minimale overlast van auto’s.

Het woonoppervlak met de aangrenzende bijgebouwen is maar liefst 258 m2 en er zijn 4 kamers, een keuken en 2 badkamers met toilet. Op het praktische perceel van 2546 m2 staan diverse bruikbare bijgebouwen, waaronder een kleine zomerkeuken die makkelijk om te bouwen is naar een extra gastenverblijf en uiteraard ontbreekt een wijnkelder ook niet.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank en als verwarming zijn houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Een ruime klassieke, in goede staat verkerende, Hongaarse boerderij gelegen in een mooie en met veel natuur omgeven omgeving.

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 41779
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 258 m2
Perceeloppervlakte: 2,546 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Referentienummer: 244
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Te Koop

Nagyvejke

€ 10.900
Fraai, in prachtig dorpje gelegen eenvoudige en zeer scherp geprijsde traditionele Hongaarse woning in karakteristi [meer]
Fraai, in prachtig dorpje gelegen eenvoudige en zeer scherp geprijsde traditionele Hongaarse woning in karakteristi [meer]
21 70 m2 800 m2meer

Vergelijk Advertenties