Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Nagyváty

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1044
Voeg toe aan favorieten
2194
Verkocht

Beschrijving

Mooie hoeve met prachtige stallen!

Centraal gelegen tussen Pécs en Szigetvár en zeer nabij de provinciale weg (6) ligt het kleine dorp Nagyváty. In het dorp zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig, maar in de directe omgeving zijn diverse grote dorpen zoals Bükkösd. De afstand naar Szigetvár en naar Pécs is ongeveer 20 minuten. De bereikbaarheid van en naar het dorp is uitstekend. Interessant is dat direct grenzend aan het dorp 2 kleine (vis)meertjes liggen.

Deze mooie in goede en direct bewoonbare hoeve is toch wel iets aparts. Het gaat hier om een hoeve met gastenverblijf en prachtige gerenoveerde ,maar in originele staat, verkerende stallen en bijgebouwen met een oppervlakte van ruim 200 m2! Alle renovaties en verbeteringen aan de woning hebben plaatsgevonden in de periode 2003-2010. De hoeve met een woonoppervlakte van ongeveer 125-135 m2 heeft een hal, een ronde erker, 2 slaapkamers, een keuken, een bijkeuken, een woonkamer, een tussenkamer en een badkamer met toilet. Het separate gastenverblijf van ongeveer 25 m2 heeft een woonkamer/keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet . De hoeve heeft nog veel echt authentieke details zoals de deuren, ramen, bakoven en ga zo maar door. De majestueuze stallen zijn met zorg gerenoveerd en hebben bij elkaar een oppervlakte van ongeveer 200 m2. Liggen of zittend aan het zwembad heeft men een mooi panoramisch uitzicht over de velden en op de hoeve. Het brede perceel is 3049 m2 en er hoort nog een 2e perceel iets verder bij van nog eens 1485 m2 dus het totale perceel is 4534 m2.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er typisch Hongaarse tegelkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Werkelijk een unieke kans om te wonen in een mooie L-hoeve met prachtige stallen gelegen in een mooie met veel natuur omgeven omgeving!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 59470
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 150 m2
Perceeloppervlakte: 4,534 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Referentienummer: 1044
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Airco
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gastenverblijf
Hongaarse tegelkachel
Internet mogelijk
Kelder
Panoramisch uitzicht
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zolder
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties