Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Nagytarcsa

€ 489.000
Referentienummer: 949
Voeg toe aan favorieten
3372
Exclusief

Beschrijving

Zeer luxe villa nabij Boedapest!

Op maar 4 km van Boedapest ligt Nagytarcsa, waar nog alle benodigde voorzieningen in ruime mate voorhanden zijn maar het interessante is het feit dat het maar 4 km van Boedapest is en derhalve zeer interessant voor iemand die graag nabij Boedapest wil wonen. Maar wel de rust en ruimte van het net buiten de stad wonen wil. Het openbaar vervoer van en naar Boedapest is uitstekend dus ideaal om te wonen net buiten de stad en te werken in de stad!

Deze, in 2012 gebouwde, luxe villa ligt in de bekende en populaire villawijk “Füzesliget” voorzien van vele extra’s zoals een eigen patrouille afdeling en een modern camerasysteem wat in combinatie zorgt voor een zeer veilige omgeving!  Uiteraard is deze villa in een uitstekende en direct bewoonbare staat.

LET OP: Deze villa heeft een binnen en buitenzwembad!

Het woonoppervlak is maar liefst 260 m2 en is er een ruime woonkamer met een luxe keuken, 3 ruime slaapkamers, wasruimte, 2 inloopkamers voor de kleding en 2 badkamers en 2 separate toiletten. Op maar 2 meter van de woonkamer heeft men het binnen zwembad met een constante watertemperatuur van 28 graden. Dit wordt geregeld via een modern watersysteem en zonnepanelen. Dus weinig elektroverbruik en kosten!

Vlakbij het binnen zwembad heeft men ook nog een recreatieruimte, wasruimte en opslag. De ruime garage waar 2 grote auto’s in kunnen maken het geheel af.

De tuin van 734 m2 is met smaak aangelegd en voorzien van een sprinkler installatie. Vanuit de woonkamer loopt men zo naar het buitenzwembad en het ruime terras.

Een exclusieve villa gelegen op een top locatie! Niet goedkoop maar iedere € waard!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 37995
Prijs: € 489.000
Woonoppervlakte: 260 m2
Perceeloppervlakte: 734 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Referentienummer: 949
Terrassen: 1
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Elektriciteit
Gas
internet
Riolering
Telefoon
Water
Zonnepanelen
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties