Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Nagynyárád

€ 14.500
Referentienummer: 929
Voeg toe aan favorieten
5582
Nieuw

Beschrijving

Ruime boerderij !
Midden in het wijngebied en in de buurt van Villany en Bóly ligt het middelgrote dorp Nagynyárád waar alle voorzieningen aanwezig zijn zoals: een supermarkt, een buurtwinkel, een postkantoor en een bank. De omgeving is werkelijk mooi en heuvelachtig. Pécs is binnen 45 minuten te bereiken.
Deze boerderij, opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlak van 120 m2, er zijn 5 kamers en een keuken en een badkamer met toilet. Het geheel is in een redelijk/goede staat maar kan uiteraard een modernisatie gebruiken. Al het moderne comfort is reeds voorhanden. Het 2e gedeelte van de boerderij is in een slechte staat en moet eigenlijk afgebroken worden omdat het dak en de balken zijn ingezakt. Het voorste gedeelte is nog in een redelijk staat en is zonder meer te behouden! (in het verleden was het een 2 generatiehuis)
De boerderij heeft een extra grote schuur zin de breedte van het perceel zodat men een voortuin en een achtertuin heeft. Veel mogelijkheden om kleinvee te houden. Op het perceel van 3679 m2 staan ook nog diverse bijgebouwen waaronder een wijnkelder en er is ook een eigen waterput. Er zijn nog diverse authentieke details zoals de tegelvloer en de houten paneeldeuren en kozijnen.Het mooie smeedijzeren hekwerk geeft extra grandeur. (dat hekwerk is in Hongarije al veel geld waard!!)
De leegstand doet uiteraard geen goed en men moet rekening houden met nogal wat werk en extra investeringen want een renovatie is wel aan de orde maar als de werkzaamheden klaar zijn heeft men wel wat speciaals en dat in een mooi dorp en een nog mooiere omgeving!
Elektra, water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas ( gasconvectoren). Internet en tv zijn mogelijk.
Het is een typisch Hongaarse hoeve voor een leuke prijs en in een mooi wijngebied gelegen maar wel met veel werk!
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 34650
Prijs: € 14.500
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: 3,679 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 929

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties