Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Nagynyárád

€ 79.995
Referentienummer: 1010
Voeg toe aan favorieten
429
Speciaal

Beschrijving

Twee ruime woningen naast elkaar  !
Midden in het wijngebied en nabij Villány en Bóly ligt het middelgrote dorp Nagynyárád waar alle voorzieningen aanwezig zijn zoals: Een supermarkt, een buurtwinkel, een postkantoor en een bank. De omgeving is werkelijk mooi en heuvelachtig. Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. De toegangswegen van en naar Nagynyárad zijn gewoon goed en dat geldt ook voor het openbaar vervoer. De M6 van en naar Boedapest is nabij en makkelijk te bereiken. Het dorp is bovengemiddeld welvarend en dat is aan alles te merken en te zien. Netjes en goed verzorgd en het dorp is ruim opgezet waardoor er een echt ruimtelijk gevoel is.
Het absoluut interessante is toch wel het feit dat het 2 objecten zijn met ieder een eigen perceelnummer maar zijn wel aan elkaar verbonden. De boerderij was het oorspronkelijke huis en men heeft dan later er een nieuw zeer ruim huis naast gebouwd en alles keurig gesplitst.
Originele boerderij: perceel 2063 m2
De boerderij, opgetrokken uit steen en leem, heeft een woonoppervlak van ongeveer 155 m2 (ongeveer 22 meter lang en 7 meter breed) en er zijn 4 kamers, een woonkamer, een hal, een keuken en een badkamers met toilet. Het geheel moet fors gemoderniseerd/gerenoveerd worden, maar alle noodzakelijke voorzieningen zijn wel reeds voorhanden EN er is reeds veel aan gedaan waaronder de gehele voorgevel opnieuw gemaakt en in oude staat/stijl hersteld. Op het perceel van 2063 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een ruime aansluitende stal. De mooie gesloten galerij geeft extra ruimte. Veel authentieke details zijn nog voorhanden en al met al veel mogelijkheden en veel werk is reeds gedaan.
Nieuwere woning: perceel 2086 m2
Deze woning is in de jaren 70/80 gebouwd en nog steeds in een goede en direct bewoonbare staat, maar een opfrisbeurt om het geheel weer in het huidige tijdsbeeld te brengen kan geen kwaad. Het is werkelijk een loei van een woning!  Alles bij elkaar ongeveer 200 m2 welke verdeeld zijn over 3 verdiepingen.
Kelder: Een garage/opslag, een wasruimte, een stookruimte en een wijnkelder.
Begane grond: Een ruime woonkamer, een hal, een badkamer, een separaat toilet, 2 slaapkamers, een keuken.
1e verdieping: 3 slaapkamers waaronder de grootste met een buitenterras! en 2 opbergruimtes.
LET OP: men krijgt een totaal woonoppervlak van ongeveer 355 m2!!!  Ideaal voor meerdere gezinnen/ zakelijke activiteiten zoals verhuur vakantiehuis of een B&B / Yoga en Reiki en ga zo maar door, te veel om om te noemen!
Het geheel staat op 2 percelen met een totaal van 4149 m2, waar uiteraard de nodige fruitbomen en bijgebouwen op staan.
Elektra, water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas en zijn er houtkachels. Internet en tv zijn mogelijk.
De gasmeter van de boerderij is nu afgekoppeld omdat de woning reeds enige jaren leeg ligt, maar kan weer gewoon worden aangesloten..
Het is een uniek object met vele (commerciële) mogelijkheden gelegen in een mooi en welvarend dorp!
Documenten
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 51486
Prijs: € 79.995
Woonoppervlakte: 355 m2
Perceeloppervlakte: 4,149 m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 9
Badkamers: 3
Referentienummer: 1010
Terrassen: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
centrale verwarming op hout
Direct beschikbaar
Elektra
Gas
Gastenverblijf
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse tegelkachel
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Wijnkelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties