Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Nagykőrös

€ 129.000
Referentienummer: 1076
Voeg toe aan favorieten
1403

Beschrijving

Compleet vrij gelegen tanya!

In het buitengebied van de stad Nagykőrös ligt geheel vrij gelegen deze tanya. Vanaf de geasfalteerde weg is het ongeveer 500 meter via een een redelijk begaanbaar zandpad naar de tanya. Kenmerkend voor deze omgeving is de uitgestrekte vlakte……ruimte, ruimte en nog een ruimte! U waant zich niet alleen, u bent ook echt in de ” middle of no-where ” maar in ongeveer 10-15 minuten per auto komt u weer in de bewoonbare wereld en bent u in de leuke stad Nagykőrös waar u alle voorzieningen nog voorhanden heeft. Een ziekenhuis, een school, winkels, eet- en drinkgelegenheden, een postkantoor, een bank, een huisarts, een apotheek en ga zo maar door. Een avontuurlijke instelling is wel handig en dat geldt ook voor het hebben van een 4×4 om van en naar de Tanya te komen. Maar rust, ruimte, vrijheid is wel gegarandeerd!

De, in goede en direct bewoonbare staat verkerende, tanya staat op een perceel van ongeveer 4500 m2 en op een kleine 500 meter ligt een 2e perceel van nog eens 2931 m2, dus in totaal  ongeveer 7431 m2. Op het 2e perceel stond in het verleden ook een tanya, maar deze gaat nu op in de natuur en wordt het perceel gebruikt voor de eigen houtvoorziening. De tanya heeft een woonoppervlak van ongeveer 75 m2, maar de aangrenzende garage kan via een directe doorgang zonder problemen bij de woning getrokken worden ,waardoor u extra 45 m2 woonoppervlakte erbij krijgt. Via de garage komt u via een vaste trap op de 1e verdieping waar nog 2 slaapkamers zijn, dus ook nog eens 70 m2. Aan de voorzijde is over de gehele lengte een heerlijk ruim overdekt terras.

Begane grond:

  • Een hal, een keuken, een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer, een natte ruimte en een toilet.

1e verdieping:

  • 2 slaapkamers en een soort van overloop.

Op het geheel omheinde perceel staan diverse bijgebouwen, waaronder een nieuw gebouwde garage van ongeveer 50 m2 met elektrische poort en betonnen fundering.

Elektra en water (uit een eigen 70 meter diepe put met filters) is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV gestookt op hout en een palletkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk en ook aanwezig. Alarm is aanwezig.

Ideaal voor iemand met een avontuurlijke inslag en rust, ruimte en vrijheid belangrijk vindt maar voorzieningen wel op begaanbare afstand wil hebben.

 

LET OP : dit object valt onder de lange aankoopprocedure: https://hongarijehuis.nl/aankoop-procedure-buitengebied/

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 66511
Prijs: € 129.000
Woonoppervlakte: 140 m2
Perceeloppervlakte: 7,431 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 1076
Garages: 2
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Alarm
Bijgebouwen
centrale verwarming op hout
Elektra
Garage
Gastenverblijf
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
Kelder
Opslag
Perceel 4000 m2 -9000 m2
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water uit eigen bron
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Euro
Verkocht o.v.b

Nagykőrös

€ 185.000
Gerenoveerde tanya met gastenverblijf! In het buitengebied van de stad Nagykőrös ligt geheel vrij gelegen deze tany [meer]
Gerenoveerde tanya met gastenverblijf! In het buitengebied van de stad Nagykőrös ligt geheel vrij gelegen deze tany [meer]
41 180 m2 7,750 m2meer

Vergelijk Advertenties