Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mooie instapklare woning voor een topprijs

€ 69.995
Voeg toe aan favorieten
506
Gereserveerd

Beschrijving

Nabij Szigetvár ( 2 km ) ligt Zsibót ( o.a bekend van het wijngebied) waar nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zijn zoals een kleine buurtwinkel maar men is binnen 5 minuten in de leuke plaats Szigetvár waar alle inkoopmogelijkheden zijn en ook alle voorzieningen die men nodig heeft en vergeet het bekende thermaal bad niet! Kaposvár en Pécs zijn ook maar 30 km en binnen 40 minuten te bereiken.  Zelfs de Kroatische grens is binnen een straal van 35 km….wat wil men nog meer. De bereikbaarheid van en naar Zsibót is goed zowel per weg als per bus. De omgeving is vlak tot redelijk valk en met veel natuur omgeven.

Heerlijk vrij gelegen als bijna het laatste huis in de straat waarbij men zo de vrije natuur inloopt. Het gaat hier om een echt leuke en in goede staat verkerende woning voorzien van al het moderne en westerse comfort. Praktisch ingedeeld met 2 ingangen. Met een woonoppervlak van ongeveer 105 m2 heerlijk ruim met een ruime woon/eetkamer, keuken, hal, badkamer met bad en ruime inloopdouche, 2 slaapkamers een een separaat toilet met een eigen in/uitgang naar buiten wat zeer handig is als men in de zomer gasten heeft want dan hoeven die niet via de woning naar het toilet. Het mooie en ruime overdekte terras maakt het geheel toch wel af. Het geheel staat op een breed en diep perceel van 2344 m2 met de bijbehorende bijgebouwen waaronder een werkplaats en opslagruimte. Het betonnen terras is gemaakt om er waterpas een zwembad op te zetten. Uiteraard ontbreekt de waterput niet en is er een BBQ-pizza oven geplaatst zodat men in de warme zomermaanden en avonden heerlijk kan genieten van een hapje en drankje.  Het achterste gedeelte van de tuin staat vol met bomen en het uitzicht is mooi op de natuur en het bos.

De zeer ruime carport voor wel 3 auto’s is redelijk uniek voor het Hongaarse.

Elektra, water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er houtkachels en is er een CV op gas. Internet en Tv mogelijk. De woning heeft energielabel C!

Gewoon een mooie volgens westerse normen instapklare woning voor een werkelijk zeer scherpe prijs!

Adres: Zsibót
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Postcode: 7900
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 74724
Prijs: € 69.995
Woonoppervlakte: 105 m2
Perceeloppervlakte: 2,344 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Achtertuin
Balkon
Bijgebouwen
Carpoort
Elektra
Gas verwarming
Gerenoveerd
Houtkachel
internet
Omheinde tuin
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties