Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mooie gelegen vakantiewoning in Somogyhárságy

€ 45.000
Voeg toe aan favorieten
230
Euro

Beschrijving

Mooi gelegen in een glooiend landschap tussen de agrarische velden ligt het kleine dorp Somogyhárságy waar nog enkele basisvoorzieningen voorhanden zijn zoals een kleine buurtwinkel en een kroeg. De klein stat Szigetvár is makkelijk en binnen – minuten te bereiken en hier is alles te vinden wat men nodig heeft….Lidl. Tesco, Spar eet en drink gelegenheden, winkels, scholen, ziekenhuis en ga zo maar door. De verbindingen naar Somogyhárságy zijn goed. Het is een mooi en goed verzorgd dorp!

De ( vakantie ) woning is in een goede en direct bewoonbare staat en geheel gerenoveerd. Het speciale aan deze woning is toch wel de ligging binnen het dorp. Geheel vrij gelegen en omringt door een park en natuur en het perceel is voor Hongaarse normen zeer breed. Het perceel is geheel omheind en 653 m2 groot….lijkt niet groot maar is zeer praktisch ingedeeld en door de ligging voelt men zich echt vrij en kan genieten van de privacy. Achter het perceel stroomt ook nog een beekje…….wat kan men nog meer wensen!

Het woonoppervlak is ongeveer 55 m2 en er is een hal, woonkamer, slaapkamer, keuken met bijkeuken en een badkamer met toilet. De opslagruimte onder het overdekte terras kan men makkelijk bij de woning trekken en een extra kleine slaapkamer realiseren. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel beglazing, horren en rolluiken.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septictank/ beerput. Als verwarming zijn er houtkachels en een airco. Paneel Verwarming is mogelijk. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Echt een mooie gelegen en gerenoveerde ( vakantie)woning! Geschikt voor vakantiewoning, verhuur en uiteraard permanente bewoning voor een 2-3 persoonshuishouden.

Omgeving:
Staat / Provincie:
Postcode: 7925
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 74928
Prijs: € 45.000
Woonoppervlakte: 55 m2
Perceeloppervlakte: 653 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Achtertuin
Airco
Gedeeltelijk gerenoveerd
Gerenoveerd
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties